P. Hobík 32.
M. Bohdan 91. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Nymburka rozhodla penalta minutu před koncem


Branky


32. P. Hobík , 91. M. Bohdan (p.) - 89. P. Macháček
9

Velmi důležitý zápas pro oba celky se odehrál v Nymburce. Sestupem ohrožené týmy si nakonec po vyrovnaném průběhu body nerozdělily. Polaban proměnil těsně před koncem penaltu a bral všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali zaslouženě vedení

Vzhledem k důležitosti zápasu začaly oba celky velmi opatrně. Před zápasem byl mezi oběma týmy pouze dvoubodový rozestup. Domácí Nymburk ale přeci jen postupem času převzal iniciativu, byl častěji u míče a získával stále více klidu na své kopačky. Síť poprvé rozvlnil právě Polaban a stálo to za to. Ve 32. minutě se trefil Jakub Zörkler nádherně z přímého kopu s pomocí tyče a bylo to 1:0.

 

Nymburské tento gól nabudil a hýřili aktivitou. Hosté z Libiše ale působili v zadních řadách velmi zodpovědně a další gól do pauzy nepovolili. 

Zápas rozhodla penalta v závěru

Úvod druhé půle už nebyl tak jednoznačně v režii domácího výběru. I hosté z Libiše vystrkovali růžky a chtěli spoléhat hlavně na brejkové situace. Bohužel však chyběla na obou stranách přesnost, aby se někdo z týmů dostal do větší brankové příležitosti. Snaha a nasazení byly enormní, ale fotbalová kvalita pokulhávala.

 

Závěr utkání byl opravdu hektický. Nejprve v 83. minutě byl vyloučen zkušený hostující Peter Očovan po druhé žluté kartě za tvrdě dohraný souboj. Jeho svěřenci se však dočkali satisfakce, když krásnou trefu nymburského Zörklera napodobil libišský kapitán Pavel Macháček 1:1.

 

Vše nasvědčovalo tomu, že si týmy body rozdělí, ale záhy došlo k inkriminované situaci. Letící míč ve vápně zasáhl rukou hostující mladík Bíba a domácí Nymburk dostal výhodu pokutového kopu v nastaveném čase. Penaltu nekompromisně proměnil tvrdou ranou Michal Bohdan a zajistil tak Nymburku velice důležité tři body. Naopak pro Libiš je tato prohra velmi krutá a zůstává tak nadále na dostřel sestupovým příčkám.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
A. Malík [-] - J. Zorkler [-] , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] (86. V. Herčík [-] ) , M. Daněk [-] , J. Dudek [-] (64. M. Korec [-] ) , P. Hobík [-] (79. M. Kotek [-] ) , T. Dudla [-] , R. Novotný [-] (56. T. Vobořil [-] ) , O. Bejbl [-] , F. Vyskočil [-]

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (72. D. Kaiser [-] ) , P. Tylšar [-] , M. Šobr [-] , P. Macháček [-] , V. Stibora [-] , P. Macháč [-] , L. Bíba [-] , M. Hrnčíř [-] , P. Očovan [-]

ŽK: 38. J. Zorkler , 68. M. Čuřík - 35. P. Macháč , 45. M. Hrnčíř , 50. P. Očovan , 91. V. Stibora , 91. P. Macháček . ČK: 83. P. Očovan .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Brychta Ondřej - ČECHLOVSKÝ Ondřej, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: výhra domácích

"Velmi důležitý zápas pro oba. Nymburk využije domácího prostředí a vyhraje."

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza