2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš vydolovala z hektického zápasu bod


Branky


8

Důležitý záchranářský duel měl náboj hned od začátku. Do vedení šli hosté, ale Ostrov do přestávky odpověděl. Ve druhé půli do děje otkání vstoupil rozhodčí. Nařídil spornou penaltu ve prospěch Ostrova a vyloučil hostujícího Bíbu. Brankář Brožek ale pokutový kop chytil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraz zvítězil nad fotbalovostí

Od úvodních minut byla jasně patrné, že oběma týmům jde o hodně. Klid na kopačkách neměl ani jeden z týmů. Hosté ale přeci jen začali lépe. K centru se dostal Libor Bíba a krásným míčem našel hlavu Jana Vetešníka - 0:1. Dál ale převládal spíše boj mezi vápny. Ostrovští si byli vědomí, že případná prohra by pro ně byla velkou komplikací.

 

Domácí fotbalisté se začali tlačit více dopředu a byli v těchto okamžicích lepší. Kýženou vyrovnávací branku vstřelil po rohovém kopu v 36. minutě Ondřej Nýber - 1:1. Do pauzy se už nic zajimavého neudálo a tak rozuzlení musela nabídnout druhá polovina.

Penalta pro domácí a červená karta pro hosty v jedné minutě

V druhém poločase měli převahu domácí. Bylo na nich znát, že chtějí vyhrát za tři body a šli tomu vstříc všemi způsoby. 

 

Nejzajímavější moment nastal v 66. minutě. Hlavní rozhodčí Libor Šimeček nařídil diskutabilní peneltu ve prospěch Ostrova. K míči se postavil František Nedbalý a svým nedbalým pokusem nepřekonal brankáře Brožka, který mu penaltu zneškodnil. Po tomto okamžiku byl po nevhodné poznámce na adresu hlavního rozhodčího vyloučen po druhé žluté kartě hostující Libor Bíba a Libiš dohrávala v deseti. 

 

Byl to zlomový moment v utkání. Domácí hráče neproměněná penalta trochu utlumila a navzdory převaze o jednoho hráče v poli si nedokázali vytvořit souvislou převahu. Hosty naopak tato nepřízeň osudu nakopla k nesmírně obětavému výkonu na hranici svých možností.

 

Toto velmi rušné utkání tak nakonec dospělo k penaltovému rozstřelu, kde byli úspěšnější domácí střelci. Ostrov tak zapsal bod navíc a přiblížil se svému soupeři na 4 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Václav Havel - vedoucí mužstva: "Začali jsme dobře, dali jsme branku a měli jsme i další šance. Potom se hra vyrovnala. Ve druhé půli rozhodčí rozhodl v náš neprospěch a hrubě ovlivnil zápas. Poslal nás do deseti a ještě nařídil penaltu. Tu naštěstí výborně chytil Brožek. Musím pochválit kluky za to, že to všechno ustáli."



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] (56. L. Plos [-] ) , M. Rašman [-] , F. Nedbalý [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , M. Matoušek [-] , L. Jankovský [-] , J. Janda [-]

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - P. Očovan [-] , L. Bíba [-] , M. Pešek [-] , P. Macháček [-] , P. Dušek [-] , J. Vetešník [-] (71. P. Macháč [-] ) , P. Tylšar [-] , P. Dobrovolný [-] , M. Šobr [-] (77. M. Hrnčíř [-] ) , V. Stibora [-] (90. D. Kaiser [-] )

ŽK: 45. Z. Vondráček - 10. P. Očovan , 42. L. Bíba , 65. P. Tylšar , 65. P. Macháček , 89. V. Stibora . ČK: 66. L. Bíba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šimeček Libor - TEUBER Ivan, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

"Ostrov se může dotáhnout právě na Libiš na rozdíl dvou bodů. Pro oba týmy velmi důležitý zápas. Domácí to zvládnou."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů