0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice opět prohrály, Měcholupy si spravily chuť


Branky


6

Po prohře v Janovicích čekaly Hradešice Měcholupy, kteří chtěli odčinit porážku z domácího prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradešice opět neefektivní

V neděli se hrálo na těžkém terénu a to poznamenalo hru obou mužstev. Hosté získali mírnou převahu, domácí se ale po chvilce oklepali a hra byla vyrovnaná. Právě v tuhle dobu domácí poprvé doplatili na nerovnost terénu. V poměrně jednoduché pozici nečekaně přeskočil míč nohu domácího stopera a hostující útočník se díky tomu ocitl zcela sám před brankou a nezaváhal. Domácí přidali a vytvořili si gólové příležitosti. Nejdříve postupoval sám na brankáře David Vaněček, jenže míč napálil jen do gólmana hostů. O chvilku později hlavičkoval mimo branku z bezprostřední blízkosti Vašek Metlička. Hosté naopak vstřelili další branku, která ovšem pro ofsajd nebyla uznána. Zbytek poločasu se již nic důležitého nestalo, a tak odcházeli do kabin spokojenější hosté.

 

 

 

 

 

 

Měcholupy zvýšily náskok a zajistily si tři body

Druhý poločas se snažili domácí srovnat, ale několikrát podržel hostující tým jejich brankář. Navýšit skóre mohli hosté po závaru před naší brankou, ale svoji tutovku zahodili. Nicméně se jim to povedlo chvilku před koncem utkání, kdy padl gól poté co hostující obránce rychle vhodil aut, kterým vyslal útočníky do samostatného úniku. Nutno podoknout, že nejspíš mělo vhazovat domácí mužstvo, ale domácí hráči určitě měli rychleji reagovat, aby takové situaci předešli. 



Sestavy


TJ Sokol Hradešice
D. Vávra [-] - L. Zdichynec [-] (58. M. Kodýtek [-] ) , M. Buchta [-] , F. Vaněček [-] , P. Melka [-] - F. Melka [-] , V. Panuška [-] , L. Šmrha [-] (75. P. Arnošt [-] ) , T. Nováček [-] - D. Vaněček [-] (77. T. Soukup [-] ) , V. Metlička [-] (66. P. Říha [-] ) -

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - P. Havlíček [-] (52. V. Čížek [-] ) , V. Kaas [-] (88. Z. Zadražil [-] ) , S. Bečka [-] , J. Valečka [-] , O. Červený [-] , D. Bálek [-] , J. Duchek [-] (85. T. Javorský [-] ) , P. Dražka [-] , L. Majer [-] , D. Novák [-]

ŽK: 33. V. Metlička , 83. V. Panuška - 88. V. Čížek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Rubáš Jakub - RENDL Daniel, JAVORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy napraví zaváhání a zvítězí, Hradešice se budou propadat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích