Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 10:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Sapeli doma nestačili na Náměšt


Branky


14

Smolný zápas za sebou mají fotbalisté TJ Sapeli Polná. Hned na začátku utkání přišli o zraněného Brabce, což domácími očividně otřáslo. Hosté rychle odskočili o dvě branky, a i když pak měly šance i domácí, korigovat se jim povedlo až na začátku 2. poločasu. I když se Sapeli hnali za vyrovnáním, Náměšť utkání rozhodla po jednom z brejku a vítězstvím se tak vyšvihla na 5. pozici. Domácí jsou 9.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do dvoubrankového vedení

I přes velkou nepřízeň počasí přineslo utkání dvou technických týmů nadprůměrný fotbal. Hosté vstoupili do utkání lépe a hned ve 3. minutě postupoval sám na brankáře Šimončič, ale nedal. Ovšem hned z protiútoku nevyužil domácí Částka nedorozumění hostujícího gólmana se svým obráncem. O minutu později vypálil dělovku zpoza šestnáctky Adamec, gólman hostí stačil míč pouze vyrazit do výšky před sebe a Brabec chtěl hlavou skórovat. Sice se mu podařilo vyhrát souboj s obráncem hostí, ale jeho hlavičku instinktivně vyrazil brankař Náměště na roh. Při souboji s obráncem však došlo k velmi vážnému zranění hlavy domácí hráče, jehož musela odvézt záchranná služba do nemocnice. Sapeli byli tímto nezaviněným incidentem otřeseni a ještě než stačili vystřídat, inkasovali v 10. minutě po tečované střele a následné dorážce ŠIMONČIČE Michala - 0:1. Střelec první branky se však zranil, ve 21. minutě střídal a pustil na hřiště KAŠÍKA Michala, který si ihned po nástupu na hřiště naběhl na pas od Jonáka a zvýšil na 0:2.  Postupem času se výkon domácího týmu začal zvedat a přišly i velké příležitosti. Po centru Dvořáčka hlavičkoval na malém čtverci Padrnos, gólman Procházka zasáhl skvěle a střelu vyrazil. Další tutovku měl Částka, ve vyložené pozici přestřelil branku. Střelecký zmar TJ Sapeli dokonal Fišer, jehož střelu zastavila tyč! Do kabin se tak šlo za dvougólového vedení hostí.

Domácí snížili, ale hosté kontrovali

Po přestávce domácí hned z první akce vykřesali naději a snížili, když se po pěkné střele trefil PADRNOS David - 1:2. Sapeli byli i nadále aktivní, ale jelikož hosté nevynechali žádnou možnost k rychlému brejku, hrál se velmi svižný, aktivní a kvalitní fotbal. Další možnost měl Padrnos, později i Částka, ale neuspěli. Hra gradovala mezi 60. - 70. minutou. Nejprve se možná dal pískat zákrok v šestnáctce hostí na Baráka, potom chytil jasnou tutovku Hajný. Hostující Klíma ještě trefil tyč. Vyrovnat skóre mohl opět agilní Padrnos, ale svoji skvělou akci zakončil těsně vedle branky. A tak přišel pro domácí trest, aneb nedáš, dostaneš. V 70. minutě vypálil Sedláček z hranice šestnáctky, Hajný dělovku pouze vyrazil k dobíhajícímu SVOBODU Davidovi, pro něhož bylo snadné upravit na konečných 1:3. Ve zbytku velmi kvalitního zápasu se hosté snažili utkání kontrolovat, domácí sice měli velkou snahu, ale další snížení se jim už nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří BABÍNEK - Předseda a sekretář klubu, Asistent trenéra: Po pravdě řečeno, kdyby se dnešní utkání vůbec neuskutečnilo, bylo by mnohem líp. Od páté minuty nebyly myšlenky na fotbal, ale starost o to, aby to s Mílou Brabcem dopadlo co nejlépe. Oceňujeme výkon celého našeho týmu, který i za nepříznivého stavu bojoval, dokázal si proti silnému soupeři vypracovat dostatek šancí, leč jsme je nedokázali proměnit. Z tohoto pohledu vyhráli hosté zaslouženě, neb jejich produktivita byla mnohem lepší. Jelikož v závěru utržil zranění ramene ještě Patrik Fišer, je tato neděle opravdu katastrofální.




Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Hajný [-] - O. Částka [-] , Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] (11. P. Fišer [-] ) , L. Adamec [-] , F. Dvořáček [-] , J. Flekal [-] , P. Barák [-] , J. Benáček [-] , P. Tržil [-] , D. Padrnos [-] (78. M. Boháček [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - P. Čermák [-] , J. Rubák [-] , Z. Jonák [-] (87. J. Heres [-] ) , V. Lampíř [-] - M. Šimončič [-] (21. M. Kašík [-] ) , M. Sedláček [-] , S. Sedlák [-] (81. M. Matoušek [-] ) , J. Klíma [-] (83. M. Anna [-] ) , R. Durajka [-] - D. Svoboda [-]

ŽK: 51. P. Fišer , 72. L. Adamec , 84. D. Stejskal .
Místo: Stáj. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krondráf Jan - NIEDERLE Zdeněk, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů