0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť vyučovala v Košeticích


Branky


16. R. Durajka , 32. D. Svoboda , 70. R. Durajka , 78. D. Svoboda , 83. R. Durajka (p.)
10

Dalšího nelichotivého bůra vyfasovali fotbalisté posledních Košetic. Po debaklu v Nové Vsi doma stejným rozdílem nestačili na Náměšť. S osmi body tak zůstávájí beznadějně poslední. Poslední jiskru naděje na záchranu jim může dát další kolo, kdy domá přivítají předposlední rezervu Velkého Mezířící, na kterou ztrácí osm bodů. Hosté z Náměště se po dvou porážkách znovu chytli a drží pěknou šestou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení pro hosty

Hosté byli od úvodních minut jasně lepším týmem a během první čtvrthodinky si vytvořili hned několik vyložených příležitostí. Svoboda, Šimončič, Klíma ani Durajka neuspěli. Náměšť to ale nemuselo dlouho mrzet, protože hned v 16. minutě si dovolil domácí brankář Jíša kličku na DURAJKU Romana, ten ji však vystihl a pohodlně po zaseknutí před vracejícím se golmanem do prázdné branky otevřel skóre - 0:1. Hosté diváky nadále bavili fotbalem a po nádherné průnikové přihrávce kapitáná a nejlepšího hráče utkání Durajky na Klímu, který vrátil míč před zcela prázdnou branku SVOBODOVI Davidovi a ten upravil na 0:2. Ve 38.minutě vystřelili domácí poprvé na branku a snížili tak poměr střel mezi tyče v daném okamžiku na 1:14!

Po přestávce domácí deset minut vyrovnali hru, ale pak opět začali mít převahu hosté. V 70. minutě přidal druhou branku DURAJKA Roman - 0:3. V 78. minutě se také podruhé prosadil SVOBODA David - 0:4. V 83. minutě zahrál v souboji s Rabušicem domácí obránce rukou a DURAJKA Roman z penalty zkompletoval hattrick a upravil na konečných 0:5.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - L. Kubů [-] (68. P. Kubů [-] ) , D. Rážek [-] , J. Zelenka [-] , Z. Suk [-] (78. T. Kadlec [-] ) , D. Zajíček [-] , J. Starý [-] , D. Bartoška [-] , M. Duba [-] , L. Hanousek [-] , M. Šimák [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - V. Lampíř [-] , Z. Jonák [-] , P. Čermák [-] , J. Rubák [-] - J. Klíma [-] (82. T. Rabušic [-] ) , R. Durajka [-] , M. Šimončič [-] (72. M. Anna [-] ) , M. Sedláček [-] , S. Sedlák [-] (78. M. Matoušek [-] ) - D. Svoboda [-]

ŽK: 41. D. Rážek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvořák Jan - POJEZNÝ Karel, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů