3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch skolil Bezvěrov v penaltách


Branky


0

Takzvaný souboj o šest bodů dvou sousedů v tabulce vítěze po devadesáti minutách nenašel, vše tak domácí ve svůj prospěch rozhodli v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel v prvním poločase přinesl nemálo šancí, ale branka přišla až v samotném závěru. Stanislav Schejbal ve vápně přijal centr ze strany, uvolnil se a vystřelil domácím vedení ranou umístěnou přesně k tyči. 

 

A pro Zbůch bylo brzy ještě veseleji. Diváci, kteří se z občerstvení vrátili o něco později, museli litovat. Michal Šindelář totiž využil centru z pravé strany a navýšil vedení svého týmu. Jenže hosté se nevzdali a během mžiku dokázali stav utkání srovnat. Nejprve se Vlastimil Hlavatý prosadil přesně mířenou hlavičkou a vzápětí využil domácí opařenosti ze snížení Tomáš Petrů. Po zbytek utkání již byli domácí i díky červené kartě na straně Bezvěrova aktivnější, ale zápas se jim rozhodnout nepodařilo. 

 

Na řadu tak přišly pokutové kopy, ve kterých se přeci jenom na Zbůch usmálo štěstí a ten tak zvítězil jak celkové, tak při penaltách, 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Jiří Střeštík: „Byli jsme v prvním poločase jasně lepší, ale dali jen jeden gól. Přidali jsme rychle i druhý, avšak brzy bylo srovnáno. Po zbytek utkání jsme tlačili, ale nebyli jsme schopni dát rozhodující branku.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Eva Sýkorová: „Byli jsme lepší, ale v závěru v oslabení jsme se již jen bránili. Za bod z venku jsme rádi.“



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - J. Jirka [-] (35. J. Veselý [-] ) , M. Netušil [-] , D. Mrázek [-] , A. Mašek [-] - F. Paum [-] , A. Prokop [-] , J. Pavlíček [-] , M. Šindelář [-] - D. Vija [-] (65. J. Šrajber [-] ) , S. Schejbal [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Šulc [-] - P. Šulc [-] , M. Metlický [-] , J. Voith [-] , T. Rešl [-] - P. Královec [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , J. Petrů [-] - J. Kubínek [-] , V. Hlavatý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.