Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová skolila oslabenou Třemešnou!


Branky


0

Pro lídra to byla prokletý zápas. V deseti lidech prakticky celý zápas držel domácí na uzdě, ti se však doslova utrhli v závěru a nakonec hosty doslova zničili. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Trnové ve dvanácti lidech, navíc se hned při rozcvičování zranil Martin Lakó, kterého tedy v úvodu musel nahradit Brož. Jenže i on musel pro zranění odstoupit a hosté tak museli hrát od desáté minuty v deseti. Toho brzy Petr Dolejš, kterému přihrál do ideální pozice Mazák. Heřmanova Huť však stihla do poločasu srovnat, když se po kličce obránci a následné usměrněné střele zapsal na listinu střelců Benedikt Németh. 

 

Druhý poločas načal Peter Sůlovec, který vrátil svému týmu vedení po střele zpoza vápna. Rozhodnutí měl o deset minut později na kopačce při pokutovém kopu Patrik Mazák, ovšem Klik jeho střelu lapil. Mrzet ho to ovšem nemuselo, protože již za pět minut vedení Trnové přeci jenom navýšil. Hostům navíc došly síly a domácí se prosadili co dvě minuty. Rychlými protiútoky navýšili až na 6:2 dvakrát Jan Kříž a znovu Mazák. Definitivní tečku za utkáním pak udělal Martin Veselovský, který z penalty potrestal faul na Németha.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Pavel Chocholatý: „Vydrželi jsme první poločas, kdy Heřmanova Huť ještě stačila. Ovšem konec soupeř nezvládl fyzicky.“

TJ Heřmanova Huť
Vladimír Vavřina: „Poločas jsme ještě zvládli, ale za stav 3:1 jsme se zhroutili. Soupeř si zasloužil vyhrát.“



Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - J. Roztočil [-] , P. Kříž [-] , P. Vodička [-] , J. Šoffr [-] (70. J. Kříž [-] ) - M. Fišer [-] , P. Súlovec [-] , V. Beneš [-] (90. L. Kučera [-] ) , J. Kříž [-] - P. Dolejš [-] , P. Mazák [-] (88. D. Mazák [-] )

TJ Heřmanova Huť
P. Kalián [-] - V. Mencl [-] , M. Šůla [-] , V. Lakó [-] , P. Gust [-] - M. Poslední [-] , M. Lakó [-] (1. P. Brož [-] ) , R. Čonka [-] , J. Lakó [-] - M. Veselovský [-] , B. Németh [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.