M. Vagenknecht 63.
A. Sixta 77. (vl.)
P. Kukla 80.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnicím se v Kovanicích nedařilo


Branky


63. M. Vagenknecht , 77. A. Sixta (vl.) , 80. P. Kukla
10

Kovanice si připsaly další důležité body, když doma porazily Opočnice s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly se čekalo

Kovanicím se v poslední době proti papírově podobně zdatným soupeřův velmi daří. Nejinak tomu bylo proti Opočnicím.

Již od úvodního hvizdu sudího Milana Karlíka domácí mužstvo popoháněné vpřed šedesátkou svých fanoušků udávalo tempo zápasu. Kovaničtí byli dobře sehraní, dokázali kombinovat po zemi a míč měli většinu času na svých kopačkách. Exceloval především neuvěřitelně běhavý střední záložník Jan Vanický, přesto domácím trvalo než si vytvořili první velkou gólovku, s níž si následně znamenitě poradil hostující brankář Václav Košvanec.

Hráči hostí se pak na polovinu domácích dostávali spíše sporadicky a šanci si také vytvořili jen jednu. Ta úplně největší tutovka prvního dějství přišla až v nastavení, domácí útočník však prázdnou bránu netrefil. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Kovanice urvaly vítězství

O poločasové přestávce střídal kouč hostí, který nahradil Jana Rychlíka Vasylem Kravchukem. Ani toto střídání však Opočnici k lepší hře nedopomohlo.

Za klíčový moment zápasu by se dala označit 62. minuta, kdy se dostal na hřiště domácí veterán Petr Kukla, který vystřídal Tomáše Černého. Kukla byl jen minutu na hřišti a domácí se hned dočkali gólu, který zařídil Michal Vagenknecht.

Po inkasování této branky působili hostující hráči odevzdaně, ani se nezdálo, že by se nějak zvlášť hnali za vyrovnáním. Domácí tak měli svou úlohu usnadněnou a hladce vyhráli, když se v 77. minutě jejich náskok zvýšil vlastní brankou Aleše Sixty a v 80. minutě uzavřel skóre na závěrečných 3:0 právě střídající Petr Kukla.

Ve 12. kole mohou Kovanice svou formu potvrdit v Kostomlatech, Opočnice se utkají se Všejany.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: V prvním poločase jsme neměli moc šancí, přesto jsme byli již od začátku lepší. Hosté si do přestávky vypracovali jen jednu šanci, my jsme zase netrefili prázdnou bránu, a tak se ve druhé půli začínalo od nuly a my jsme si naštěstí došli pro výhru. Jsem spokojený s výsledkem i s předvedenou hrou.

Opočnice
Martin Svoboda: Celé to bylo špatně. Jedno z našich nejhorších utkání. Domácí chtěli vyhrát víc a bylo to na nich vidět, působili sehraně a hnali se do útoku, my jsme ani pořádně nebojovali. Nadále nás navíc trápí absence nějakého kvalitního střelce.



Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] (62. P. Kukla [-] ) , L. Krejčík [-] , O. Kubina [-] , D. Poklop [-] , P. Suchý [-] , M. Krejčík [-] (69. A. Hobort [-] ) , M. Vagenknecht [-] (79. R. Kopecký [-] ) , T. Černý [-] (62. P. Fiferna [-] ) , J. Vanický [-] (84. J. Černý [-] )

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] (46. V. Kravchuk [-] ) , A. Sixta [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

ŽK: 12. M. Stránský , 25. P. Suchý , 38. T. Černý - 29. A. Sixta , 32. J. Rychlík , 78. F. Bradna .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Karlík Milan - KOMÁREK Martin (N), STREJČEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 19:46

Tip experta: výhra hostů

Pavel Rychlík věří ve výhru svého mužstva, které je však považováno za outsidera.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:04

Tip: výhra domácích