Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seletice otočily duel s Opočnicemi


Branky


7

Ačkoli Seletice doma dvakrát prohrávaly, vždy dokázaly vyrovnat a nakonec jim Jan Gregor dokonce vystřelil tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Strejček rychle otevřel skóre

Hráči Opočnice dostali v úvodním kole novou sezóny pětigólovou nadílku od Kostelní Lhoty, a tak měli na půdě Seletic co napravovat.

Do zápasu sice nešli v ideální sestavě, začali však dobře a již ve 4. minutě se ujali vedení, když se po výborné akci i přes velký úhel prosadil do vyprázdněné branky pravý záložník Vojtěch Strejček.

Hosté se však z vedení dlouho neradovali. Obě mužstva se prezentovala vyrovnaným a poměrně pohledným fotbalem s velkým množstvím šancí. Už v 11. minutě tak přišlo srovnání skóre, které zařídil Jakub Čepek.

Do pěti minut se pak hosté dostali zpět do vedení, když pokutový kop zkušeně proměnil Martin Svoboda. Závěrečnou tečku za gólovým účtem prvního poločasu udělala další vyrovnávací branka domácích, kterou ve 26. minutě vsítil Václav Klepač.

Rozhodl domácí Gregor

O poločasové přestávce nevyužil možnosti střídání ani jeden z trenérů, přesto se obraz hry změnil. Houževnatí hosté dávali do druhé půle vše, tlačili se dopředu a kolektivním pojetím hry domácí zaskočili. Při Seletických několikrát stálo i pověstné fotbalové štěstíčko, například když zazvonilo břevno Dudlovy brány.

Hostující střelci však potřetí balón za Dudlova záda protlačit nedokázali, což se hostím stalo osudným. Pátou branku utkání totiž zaznamenalo domácí mužstvo, když došlo před brankou hostujícího kapitána Václava Košvance k velké skrumáži, v níž nakonec dokázal míč do sítě poslat útočník Jan Gregor.

Seletice si tak připisují další vítězství, zatímco Opočnice jsou nadále bez bodu. Ve třetím kole se Opočnice střetnou s B mužstvem Semic, Seletice pak budou o body bojovat na kostomlatském hřišti.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Martin Svoboda: Opět jsme se nesešli v ideální sestavě, ale nebylo to tak zlé. Náš herní projev byl mnohem lepší než před týdnem. líbilo se mi kolektivní pojetí hry. Dvakrát jsme vedli a po změně stran jsme soupeře přehrávali, porážka nás tak samozřejmě mrzí, ale co se dá dělat, musíme o body opět naplno zabojovat za týden.



Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - D. Vrchota [-] , J. Čepek [-] , J. Gregor [-] , V. Klepač [-] , M. Pánek [-] , M. Čepek [-] , M. Brtek [-] (30. L. Poupa [-] ) , J. Mráz [-] , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-]

Opočnice
V. Košvanec [-] - D. Dej [-] (75. J. Launa [-] ) , J. Štítkovec [-] , P. Sixta [-] , M. Rychlík [-] (69. P. Rychlík [-] ) , J. Potůček [-] , V. Strejček [-] , J. Potůček [-] , M. Svoboda [-] , F. Bradna [-] , A. Pivný [-]

ŽK: 14. M. Brtek - 11. P. Sixta , 20. F. Bradna , 21. D. Dej .
Hráči zápasu: V. Strejček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Voborník Josef - ČAPEK Jiří (N), POSPÍŠIL Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích