Sušice neproměnila šance a doplatila na to!


Branky


9

Tradiční zápas mezi rezervou TJ Sušice a Hradešicemi se tentokrát odehrál na stadionu TJ Sušice a fanoušci se mohli těšit na zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice dala branku již ve 2. minutě

Sušické béčko dnes nastoupilo v solidní sestavě a do zápasu šlo s vidinou bodového zisku. Již ve druhé minutě našel Václav Žežulka při rohu na zadní tyči Martina Kalného, jehož hlavičku gólman relfexivně chytil a obrana hostů odkopla míč do autu. Ten si do své režie vzal Ondřej Skrbek a alias Rory Delap, poslal míč až do malého vápna na připraveného Dominika Vašáka a ten ho uklidil do brány - 1:0. Hosté si v první půli vybudovali jen jednu šanci, kdy skvělá obrana Sušice udělala chybu v rozehrávce. Lukáš Stupka se však nemusel namáhat. Sušičtí nechali vyniknout gólmana hostů po střele Andreie Maciua a Václava Žežulky. Poločasové skóre tedy jasné a šlo se do druhé půle s tím, že z nějakého brejku, či standartky přidá Sušice druhý gól.

 

 

Do závěrečných 15 minut vypadalo všechno růžově pro rezervu Sušice

Ačkoliv byli hostující hráči aktivnější, tak větší šance měla Sušice. Maciu trefil tyč! Dominik Vašák se dvacet minut před koncem dostal po přihrávce Martina Kalného do samostatného útoku, ale bohužel trefil jen gólmana. Ani jeho další volej v síti neskončil. Pak přišla ztráta míče v rozehrávce a Michal Buchta vyrovnal 1:1. To do konce zápasu zbývalo jen 10 minut. Okamžitě po obdržení branky dala Sušice regulérní gól, který po "ofsajdu" neplatil. Následný útok hostů skončil srážkou hostujícího Panušky a jeho kolene s hlavou našeho Lukáše Stupky.Ten se těžko zvedal ze země a lehce otřesen už nebyl schopen dochytat zápas na 100%. Hostům se v závěru podařilo trefit branku potřetí v zápase a s téměř stoprocentní efektivitou vezou domů tři body. Po zápase se zjistilo, že Lukáš Stupka krom lehkého otřesu utpěl zlomeninu čelisti a Sušice tak přišla o dalšího ze svých gólmanů ... Brzké uzdravení přejeme i do kádru hostů, kde Lukáš Melka utrpěl úraz kolene.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: Koura Radim - DOLLANSKÝ Jindřich (N), MÁCAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 10. 2018 13:33
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích