Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov po povedeném výkonu porazil Ptenín


Branky


0

Utkání mezi tabulkovými sousedy sliboval zajímavou podívanou. Oba dva celky se na jaře herně zvedly a byly schopny obírat o body i týmy z vyšších pater tabulky. Nakonec zvítězil 3:1 Mantov, nutno dodat, že zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Baníku, vědomi si svých dobrých výkonů z předešlých dvou utkání, vstoupili do utkání aktivně, sebevědomě a po většinu času i s míčem na kopačkách. Tlak vyústil i v několik šancí. Jan Hrubý v dobré pozici minul branku, Šmrha svůj lob také netrefil ideálně a třetí obrovskou šanci zazdil Janouškovec, který s Ulčem operovali na hrotu útoku. Hosté z Ptenína mohli být rádi, že byl stav stále 0:0. Mantov však stále nepolevoval, což se vyplatilo. Po přízemním centru Janouškovce si ve vápně zpracoval balón Angel Ulč a tvrdou ranou prostřelil bezmocného Pelanta. Na 2:0 mohl navýšit aktivní Janouškovec, kterému nahrál záložník Hrubý, útočník však tváří v tvář gólmovi neuspěl. Zatím. Celý poločas se tak hrál prakticky na jednu bránu a skóre 1:0 bylo pro hosty ještě milosrdné. Ti se mohli opřít o tradičně skvělého Mebarkiho v záloze, ale k žádné větší příležitosti to nevedlo.

 

I po změně stran byli domácí pány na hřišti. A promítli to i do skóre. Ve 49. minutě se po centru a následné skrumáži ve vápně odrazil míč k nehlídanému Jakubu Janouškovcovi a pro toho již nebyl problém navýšit na 2:0. Po druhé brance a několika střídáních tempo mírně polevilo, ale na další trefu se naštěstí nemuselo dlouho čekat. Šimandl obloučkem poslal vpřed opět Jakuba Janouškovce a nejlepší hráč utkání technickou střelou na zadní tyč, k radosti trenéra Housara, upravil na 3:0. Ptenín v 70. minutě zaznamenal alespoň čestný úspěch. Po standartní situaci z poloviny hřiště se křižný pas dostal až k Janu Strejcovi, který proměnil. Zbytek zápasu se jen dohrával. Aktéři i vinou velice dusného počasí neměli síly nazbyt. A ty, které jim i po závěrečném hvizdu zbyly, se hodily večer v hospodě. Ať už při slavení vítězství, nebo při zapíjení žalu. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, záložník Mantova: "Zasloužená výhra, kluci hráli opět velmi dobře. Herní projev našeho týmu se v posledních třech utkáních začal výrazně zlepšovat. Přihrávky dávají smysl a nepostrádají přesnost. Oproti podzimu jsme konečně začali dávat i branky. Škoda jen, že se blíží konec sezóny, momentálně máme slušnou formu."

TJ Lučina Ptenín
Roman Hnojský, obránce Ptenína: "Na našem výkonu se podepsala absence našich dvou útočníků. Nevytvořili jsme si téměř žádné šance, i když ve středu nám opět fungoval skvěle Ahmed Mebarki, se kterým si chvílemi soupeř nevěděl rady, nebylo nám to nic platné, jelikož jsme nedokázali pořádně zakončit . Soupeř byl lepší, měl daleko víc ze hry a zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - K. Kadlec [-] , P. Jež [-] (60. R. Khomyn [-] ) , T. Fekl [-] , L. Khás [-] - P. Šmrha [-] , M. Šimandl [-] , J. Hrubý [-] , J. Machač [-] - A. Ulč [-] (60. M. Janeček [-] ) , J. Janouškovec [-]

TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - V. Rajšpís [-] , M. Krüs [-] , V. Duchek [-] , R. Hnojský [-] - A. Mebarki [-] , Z. Smítka [-] (64. D. Louda [-] ) , J. Strejc [-] , J. Schejbal [-] - M. Šašek [-] (75. R. Kukeně [-] ) , J. Černý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.