2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov opět porazil Líšinou


Branky


0

Ve vyhroceném utkání zvítězil domácí Baník, přestože hrál od 35. minuty bez vyloučeného kapitána Jana Hrubého. Skvěle se předvedl útočník Jakub Janouškovec, který se pral se o každý balón, střílel, přihrával, výborně vypomáhal i do obrany a povedený výkon navíc korunoval vstřelenou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil s větší chutí Baník. Od úvodních minut byl daleko více v držení míče a soupeř si nevěděl rady s dobře organizovanou obranou domácích. Ve 24. minutě záložník Hrubý přesnou kolmicí za obranu vysunul Ježe, jehož před velkým čtvercem zastavil hostující obránce pouze za cenu faulu. K trestnému kopu se postavil Tomáš Fekl a chytře mířeným obloučkem k zadní tyči poslal domácí do vedení. Zajímavý moment přišel o deset minut později. Hostující Černý agresivně dotíral na Jana Hrubého a sérii tvrdých zákroků završil nevybíravým skluzem. Domácí záložník po tomto ataku neudržel nervy na uzdě a po zbytečném oplácení přišla červená karta. Černý viděl kartu žluté barvy a mohl za ni být ještě rád.

 

Před Líšinou byl celý druhý poločas hry v přesilovce. Baník však působil aktivnějším dojmem a vůbec nebylo znát, že hraje jen v deseti. V 63. minutě navíc našel Machač skvělou přihrávkou svého jmenovce Jakuba Janouškovce, a ten tvrdou ranou poslal Mantov do dvoubrankového vedení. Dvacet minut nebyly k vidění žádné větší šance, až v 82. minutě fauloval ve vápně Dráždil a nařízenou penaltu hosté proměnili. Závěrečný nápor vyrovnání nepřinesl a Mantov mohl začít slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Luboš Housar, trenér Mantova: "Těsné, ale zasloužené vítězství domácího týmu. Líšiná kromě surovostí a nesportovního až hloupého chování nepředvedla prakticky nic, a je jen škoda, že do její sítě nepadlo více branek. Mrzí mě vyloučení Hrubého, který sice dostal červenou kartu právem, ale jak je možné, že utkání dohrál faulující Černý pouze se žlutou kartou, tomu opravdu nerozumím. Za úspěch se tak dá považovat i to, že všichni naši hráči dohráli utkání se zdravými dolními končetinami."

TJ Sokol Líšina
TJ Sokol Líšiná: S klubem TJ Sokol Líšiná se nám bohužel nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací z tohoto utkání. Děkuji.



Sestavy


TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - K. Kadlec [-] , T. Korba [-] , T. Fekl [-] , L. Khás [-] - P. Šmrha [-] (70. L. Housar [-] ) , J. Dráždil [-] , J. Hrubý [-] , J. Machač [-] - J. Janouškovec [-] (70. J. Heřman [-] ) , P. Jež [-] (70. A. Ulč [-] )


ČK: 35. J. Hrubý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.