2:3
(2:1)
10. K. Hajšman (vl.)
81. V. Houdek
88. V. Houdek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice udrželi naději na záchranu výhrou v Letinách!


Branky


4. K. Hajšman , 41. M. Kasl - 10. K. Hajšman (vl.) , 81. V. Houdek , 88. V. Houdek
0

Souboj, ve kterém oba týmy potřebovali vyhrát, aby si vylepšili postavení do závěrečných utkání ligy, vyzněl nakonec překvapivě lépe pro hosty, kteří zvítězili 3:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl lehce zpožděný, protože se muselo čekat na Střížovické dorostence a jejich brankáře. Tato možnost delší přípravy na utkání paradoxně hostům uškodila. Hned po prvních 4 minutách utkání přišla blesková akce Letin, která znamenala vedení 1:0. Martin Kasl sklepl míč na Zdeňka Hrabětu, který vyslal do úniku Karla Hajšmana a ten se z levé strany nemýlil. Tentýž hráč byl ku vlastní smůle u gólové situace i na druhé straně. V 10. minutě si totiž po centru Václava Houdka, ve snaze zabránit útočníkovi Hrubému ve skórování, srazil míč do vlastní sítě. Hra se pak hodně přelévala, do šance se dostal domácí Martin Kasl, krátce na to hostující Jiří Nováček, ale ani jeden z nich neuspěl. Ve 41. minutě přišlo chybné zpracování Martina Houdka, kterého dokázal využít domácí Martin Kasl, jenž poté svůj sólový únik úspěšně proměnil. 

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté aktivně a snažili se o vyrovnání. Letiny se ale dobře bránili a snažili se těžit z brejkových situací. Po jedné z nich se dostal ke gólovému zakončení opět Karel Hajšman, radoval se ale předčasně. Pomezní sudí odmával offsidové postavení a rozhodčímu tak nezbývalo než branku neuznat. Zlomový okamžik utkání přišel v 66. minutě. Domácí brankář Martin Hop neudržel nervy na uzdě a za zbytečné oplácení po odpískání dostal po právu udělenou červenou kartu. V brance ho tak musel nahradit Petr Juráš a domácí dohrávali v deseti. V 81. minutě přiletěl do vápna Letin centr, který dopadl přesně na hlavu Václava Houdka a ten tak dokázal vyrovnat na 2:2. Poté se opět dostal do úniku domácí Martin Kasl, ve vápně ho ale zastavil hostující brankář a ačkoliv se zákrok zdál domácím jako faul, rozhodčí zůstal naprosto v klidu a nechal hře pokračovat. Velké finále si ovšem přichystal Václav Houdek, který pouhé dvě minuty před koncem využil přihrávky Vladimíra Volfa a tváří v tvář brankáři zakončil přesně na zadní tyč. Závěr utkání byl poté hodně vypjatý, ze strany obou týmů velice emotivní, na výsledku to ale již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart: Před důležitým domácím zápasem se Střížovicemi jsme se opět nevyhnuli problémům sestavou. Na poslední chvíli se omluvilo několik hráčů a horko těžko jsme dali dohromady kompletní jedenáctku. Nehráli jsme dobře a hodně jsme si tímto výsledkem zkomplikovali závěr soutěže.

TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Myslím, že jsme měli více ze hry a utkání se nakonec vydařilo podle našich představ. Jejich brankář chytal dobře, když se ale nechal vyloučit, podařilo se nám rozhodnout utkání. Vyhrál ale i Hradec, takže se tabulka ještě více zamotala než byla. Bude se rozhodovat v posledních zápasech proti Chlumčanům a právě Hradci.



Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , V. Brašna [-] , J. Pelíšek [-] , P. Juráš [-] - K. Hajšman [-] , L. Kohút [-] , V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] - M. Kasl [-] , V. Hraběta [-]

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - T. Šilhánek [-] , J. Rataj [-] , J. Šilhánek [-] , R. Klíma [-] - V. Houdek [-] , M. Houdek [-] , V. Volf [-] , V. Hrubý st. [-] - J. Nováček [-] , F. Fremr [-]

ČK: 66. M. Hop .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.