Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 14:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany doma utrpěly těžkou porážku


0

Těžkých 8 direktů zasadili hráči Losiné domácím Dobřanům, které na ně nedokázali nalézt jedinou odpověď!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nastoupili domácí výborně, již ve 2. minutě přišla nebezpečná hlavička, se kterou si ale hostující Větrovský poradil. Brankář hostů se musel v prvních 15 minutách hodně zapotit, domácí Dobřany si vypracovali hned několik nebezpečných příležitostí. Branku ale nevstřelili a radovat se tak mohli jako první hosté. V 17. minutě vybojoval ve středu hřiště míč Jakub Jeřábek, našel přihrávkou Radka Velemana a ten překonal brankáře Dobřan. Následujících 15 minut patřilo hostům, ale šance Votípky ani Šindeláře další branku nepřinesly. Ta přišla až ve 38. minuty z kopačky Václava Hajšmana, který do sítě dorazil zablokovanou střelu Radka Velemana. Tato ofenzivní dvojice Losiné pak takřka rozhodla utkání. Ve 41. minutě dostal Radek Veleman míč za obranu a v sólu jeden na jednoho překonal brankáře domácích. O pouhou minutu dostal Radek Veleman přihrávku právě od Václava Hajšmana a další přesnou střelou zvýšil již na 4:0! První poločas uzavřela ojedinělá šance domácích, jejichž střela z 20 metrů ale zamířila nad branku Větrovského.

 

Druhý poločas pokračoval přesně tam, kde ten první skončil a to akcí Radka Velemana, která ale tentokrát brankou neskončila. Ta přišla až v 65. minutě po nedorozumění v obraně domácích. Toho využil Václav Hajšman, před kterým se objevila prázdná branka a zvýšil tak na rozdí pěti branek. V 72. minutě přišel faul ve vápně na Radka Velemana, k pokutovému kopu se potavil Libor Šindelář a úspěšně ho proměnil. V závěru utkání se činil Dominik Kubalík, nejprve v 79. minutě přihrál z pravé strany na Radka Velemana a ten prostřelil brankáře a vsítil tak svou čtvrtou branku v zápase! Poslední gól utkání vstřelil sám Dominik Kubalík, který v 85. minutě nekompromisně prošel sám až před brankáře domácích a poté ho prostřelil. 



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - V. Bouček [-] , M. Opatrný [-] , P. Mareš [-] , J. Kraft [-] - M. Brožík [-] , M. Skřivan [-] , J. Roubíček [-] , L. Strejc [-] - J. Čimera [-] , K. Schovánek [-]

TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - J. Šlais [-] , K. Voráček [-] (66. D. Zeman [-] ) , Z. Svoboda [-] , J. Votípka [-] - L. Šindelář [-] (77. P. Tančouz [-] ) , R. Veleman [-] , J. Jeřábek [-] (79. O. Tic [-] ) , V. Hajšman [-] (72. D. Kubalík [-] ) - M. Veleman [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 31. Z. Svoboda , 33. V. Hajšman , 69. R. Veleman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.