5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březina připravil Bultasův hattrick!


Branky


0

Domácí Radkovice v tomto utkání potvrdily, že někdy stačí perfektní souhra dvou hráčů na to, aby váš tým rozstřílel soupeře 5:1!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým byl od začátku utkání jasně lepší. Téměř celý první poločas diktoval tempo hry a tlačil Nepomuk. První odměna přišla hned v 11. minutě v podobě gólu Zdeňka Bultase. Tentýž hráč se opět prosadil ve 24. minutě a domácí se tak brzy dostali do dvoubrankového vedení. Další ranou pro hosty byl o pouhé dvě minuty další inkasovaný gól. Tentokrát se o něj postaral záložník Pavel Vlček. Hosté v prvním poločase nedokázali na tlak domácích odpovědět a nedostali se do žádné vyložené šance. Radkovice tak po prvním poločase měli tříbrankové vedení a kráčeli si poměrně jasně za ziskem tří bodů. 

 

Ve druhé půli polevila trochu hra domácích. Především jejich obránci se zapomínali vracet a Nepomuk se tak dostal do pár zajímavých protiútoků. První branku druhého poločasu ale opět vstřelili domácí. Zdeněk Bultas totiž dokázal v 65. minutě překonat brankáře Nepomuku již po třetí a hosté tak byli zralý na ručník. Podařilo se jim sice snížit v 71. minutě na 4:1, ale z jejich strany to bylo v tomto utkání vše. Výhru domácího celku potvrdil v 80. minutě ještě Martin Hohleberger. Na závěr musí nutně padnout zmínka o perfektní hře záložníka domácích Františka Březiny, který asistoval u 4 z 5 gólů domácích a byl tak hlavním strůjcem vítězství!



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - J. Bešta [-] , M. Březina [-] , M. Velich [-] , M. Brada [-] - P. Vlček [-] , M. Oulík [-] , M. Hohlberger [-] , F. Březina [-] - Z. Bultas [-] , M. Brada [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - T. Svoboda [-] , M. Viktora [-] , M. Březák [-] , V. Březák [-] - F. Šlehubr [-] , F. Mareš [-] , J. Martínek [-] , P. Racek [-] - J. Slach [-] , J. Vokurka [-]

Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.