4:1
(1:0)
72. T. Vacek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov zaváhal v Kasejovicích!


Branky


22. Z. Adamec , 65. M. Škyrta , 71. Z. Rezek , 85. M. Škyrta - 72. T. Vacek
0

Aktuální lídr tabulky z Chotěšova se vydal v rámci 21. kola do Kasejovic, kde je čekal kvalitně hrající domácí tým. Kasejovice utkání nakonec bez větších problémů ovládli a překvapivě přehráli Chotěšov 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání měli hostující hráči trochu problém srovnat se s hrou na menším kasejovickém hřišti. Domácí tak měli možnost tlačit se dopředu a využít nekompaktnosti favorizovaného soupeře. Jejich snaha vyústila v první branku, která padla ve 22. minutě. Přímý kop Patrika Pružince hlavou prodloužil útočník Martin Škyrta přesně ke Zbyňku Adamcovi a ten se úspěšně prosadil střelou k tyči. První poločas poté přinesl ještě jednu zajímavou situaci a to střelu Martina Škyrty ze 41. minuty, která orazítkovala břevno hostující branky.

 

Do druhého poločasu nastoupili hosté aktivněji a již v 51. minutě si vypracovali první zajímavou příležitost. Jejich dvě střely ale svůj cíl nenašli i díky zákroku domácího Svobody. Síť se ale rozvlnila překvapivě znovu na druhé straně. Martin Škyrta předvedl svůj um a v 65. minutě navýšil vedení domácích na 2:0. Za pouhých šest minut odpískal sudí přímý kop pro domácí, ke kterému se tentokrát postavil Zdeněk Rezek. Jeho krásná střela zamířila mimo dosah Rady a domácí tak vedli již 3:0. Minutu na to ale dokázal hostům vrátit naději záložník Tomáš Vacek, jehož střelu z dálky podcenil domácí brankář Svoboda. Tyto naděje ale rychle utnul hostující Carlan Alexandu, který v 74. minutě dostal druhou žlutou kartu a výrazně tak oslabil možnost Chotěšova na závěrečný tlak. Poslední branku utkání přidal opět Martin Škyrta, který v 85. minutě pečetil výhru svého týmu a konečné skóre 4:1.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] - Z. Rezek [-] , T. Klíma [-] , J. Pružinec [-] (84. V. Jakubčík [-] ) , V. Drnek [-] (61. K. Horal [-] ) - M. Škyrta [-] , Z. Adamec [-] (63. P. Schwarz [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - M. Wizovský [-] , A. Carlan [-] , N. Vávrovec [-] , D. Kubík [-] - E. Molek [-] , P. Hasenöhrl [-] , T. Vacek [-] - P. Znášik [-] , P. Znášik [-] , D. Grössl [-]

ŽK: 20. M. Škyrta , 27. J. Mašek , 63. D. Fiala - 12. A. Carlan , 52. P. Hasenöhrl , 74. A. Carlan , 87. M. Rada . ČK: 74. A. Carlan .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.