Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice nadělili Střížovicím bůra


Branky


0

Kasejovičtí na domácím hřišti válí a v tomto utkání to opět potvrdily, když nadělili svému soupeři ze Střížovic 5 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezačali podle svých představ. Již v 16. minutě vstřelil hostující Jiří Nováček úvodní branku utkání a Kasejovice tak museli dotahovat. Netrvalo to ale příliš dlouho, svou třígólovou jízdu totiž ve 20. minutě započal domácí Martin Škyrta. A nebylo to ze strany domácích zdaleka všechno. Pouhé čtyři minuty poté se prosadil po autovém vhazování Pavel Schwarz. Domácí tak bleskurychle otočili zápas a aby toho nebylo málo, ve 30. minutě si připsal další zářez útočník Martin Škyrta, který se prosadil hlavou po přímém kopu. 

 

Podobně jako v prvním poločase, střelecký apetit Kasejovic neutichal ani v tom druhém. V 50. minutě orazítkoval Adamec tyč a k dorážce se poté dostal Karel Horal, který zamířil přesně. Divoké utkání ale pokračovalo. Po deseti minutách přišel přímý kop Střížovic, který sice dokázal domácí brankář vytlačit na tyč, ale na dorážku Viléma Běhálka už neměl nárok. Zdramatizovat závěr utkání pak mohli hosté v 78. minutě, kdy dostali výhodu pokutového kopu! Bohužel pro ně ale vytáhl domácí Michal Svoboda perfektní zákrok a udržel tak dvoubrankové vedení svého týmu. Gólovou přehlídku dovršil nakonec v 85. minutě domácí Martin Škyrta svým třetím gólem a Kasejovice tak zvítězili 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: S týmem, který jsme měli, někteří hráli po delší době. Ten výsledek tomu odpovídá, Kasejovice byli ilepší. Nehráli jsme nejhůř, ale s touhle sestavou jsme na soupeře prostě neměli.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] - V. Drnek [-] , J. Pružinec [-] , J. Voříšek [-] , P. Schwarz [-] - M. Škyrta [-] , Z. Adamec [-]

TJ Sokol Střížovice
V. Přibáň [-] - T. Šilhánek [-] , R. Klíma [-] , J. Šilhánek [-] , V. Běhálek [-] - M. Houdek [-] , A. Monhart [-] , J. Volf [-] , V. Volf [-] - J. Nováček [-] , J. Fremr [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.