2:1
(1:0)
51. V. Drnek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice ustáli tlak Kasejovic


Branky


0

Souboj šestého se sedmým přinesl naprosto vyrovnanou bitvu, šťastnějším týmem nakonec ale byli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut byli hosté z Kasejovic lepším týmem. Vypracovali si několik šancí, jenže neměli štěstí v koncovce. Dvě střely mířili mimo branku domácích a ty, které šli mezi tři tyče, dokázal domácí Jan Havíř vytěsnit mimo. Smolná situace pro hosty přišla ve 33. minutě, když rozhodčí po ruce jednoho z obránců odpískal penaltu ve prospěch domácích. Kapitán Pavel Vlček jí nekompromisně proměnil a dostal tak domácí do vedení. 

 

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté. Vytvořili si tlak, který narozdíl od prvního poločasu přinesl tolik kýženou branku. V 51. minutě se s trouchou štěstí prosadil Václav Drnek, jehož centrovaný balon zapadnul na zadní tyči do sítě. Vyrovnaný stav ale neměl dlouhého trvání. O pouhé dvě minuty později po chybě Pavla Schwarze, jemuž ukořistil balon Michal Brada, se po přihrávce Ahmeckovice dostal do samostatného úniku Martin Hohlberger, který přeloboval golmana a vrátil tak domácím vedení. Od 65. minuty si vytvořili Kasejovice opět velký tlak a nepouštěli domácí prakticky k ničemu. Bohužel pro ně ale Drnek v 90. minutě nepřekonal střídajícího brankáře Levého a střela Jana Maška v nastaveném čase mířila mimo branku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Chlapci příkladně bojovali, vydřeli dnes vítězství!




Sestavy


TJ Sparta Radkovice
J. Havíř [-] (72. K. Novotný [-] ) - F. Březina [-] , J. Vojta [-] , M. Velich [-] , M. Brada [-] - P. Vlček [-] (52. J. Janeček [-] ) , M. Oulík [-] , M. Hohlberger [-] , J. Bešta [-] - H. Ahmeckovic [-] (88. L. Vizingr [-] ) , M. Brada [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Fiala [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , J. Mašek [-] , J. Kopáček [-] - P. Schwarz [-] , J. Pružinec [-] , Z. Rezek [-] , V. Drnek [-] - J. Voříšek [-] , M. Škyrta [-]

ŽK: 58. F. Březina , 80. M. Oulík , 90. M. Brada - 82. D. Fiala .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.