0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec doma ztratil důležité body


Branky


0

Pro Hradec má aktuálně každý bod cenu zlata. Předenice jim však potěšení ze zisku bodů tentokrát nedopřáli. Dokázali porazit domácí 3:0 a odjíždí tak dnes jako vítězný tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hradce, který je jedním z týmů bojujícím o záchranu přeboru, dorazili v rámci dnešního utkání Předenice, které se v letošní sezóně pohybují v lepší polovině tabulky. Cílem domácích byl zisk alespoň jednoho bodu, protože zbylé týmy pohybující se v dolních částech tabulky čekaly těžká utkání. 

 

Utkání od začátku trochu ovlivňovali povětrnostní podmínky panující na stadionu. Zhruba prvních 20 minut vítr doslova hnal Předenice kupředu a ty si tak dokázali vytvořit tlak. Ačkoliv se pak začala hra vyrovnávat, ve 30. minutě přišla první branka utkání. Po centru z pravé strany se prosadil hostující Josef Mašek. Zbytek poločasu již další branku nenabídnul.

 

Ve druhém polčase se vše otočilo. Byli to domácí, kteří se tlačili dopředu a měli ze hry více. Bohužel pro ně ale nedokázali využít své šance. Obzvláště mrzí šance Kundraty, který přestřelil z malého vápna prázdnou branku. Poté zafungovalo klasické pravidlo nedáš - dostaneš a v 60. minutě se po dalším centru zprava prosadil přízemní střelou opět hostující Josef Mašek. 9 minut na to přišla nepříjemnost pro domácí a to když si Jiří Hrdina ml. obnovil své zranění a musel tak nuceně střídat. Hostům se podařilo ještě zvýšit svůj náskok v 70. minutě, kdy se prosadil Pavel Kvídera. Zápas se pak v klidu dohrál a hosté tak zvítězili 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Jiří Hrdina: Nevyšel nám začátek podle našich představ, nevyužili jsme své příležitosti a přišel trest v podobě druhého inkasovaného gólu. To byl určitě zlom utkání a zbytek jsme už spíše dohrávali.

TJ Předenice
Martin Brumlík: Důležité body! Výkon nebyl zrovna nejlepší, ale zápas jsme ubojovali.



Sestavy


SK Hradec 1946
J. Janeček [-] - T. Vozabule [-] , B. Andrle [-] , P. Bilik [-] , P. Vlk [-] - Š. Kundrata [-] , O. Kiss [-] , P. Bárta [-] (72. J. Hrdina st. [-] ) , J. Hrdina ml. [-] (69. K. Kalný [-] ) - M. Liebel [-] , M. Douša [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , D. Kasl [-] , D. Procházka [-] - V. Frank [-] , P. Kvídera [-] , J. Mašek [-] , M. Myška [-] - M. Bruml [-] , T. Pech [-]

ŽK: M. Myška .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.