1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter potvrdil roli favorita


Branky


62. R. Vaidiš - 3. M. Hora , 15. M. Hora , 60. T. Loukota , 75. L. Brož
0

V utkání mezi sedmým Spáleným Poříčím B a druhým Klášterem padlo hned pět branek. Většinu z nich lovil ze sítě Lukáš Varga, a tak se po devadesáti minutách mohli radovat hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas sedl lépe Klášteru, který se hned v úvodních minutách ujal vedení. Po centru do vápna se domácí obraně nepodařilo odehrát míč do bezpečí a po skrumáži se prosadil Milan Hora. Tentýž hráč se v 15. minutě radoval podruhé, když chladnokrevně zakončil samostatný únik - 0:2. Mimo těchto dvou branek byl průběh hry vyrovnaný. Spálené Poříčí chtělo do přestávky minimálně zkorigovat stav, ale pozorná obrana Kláštera byla bezchybná a domácí do šance nepustila.

 

Ve druhé půli již domácím nezbývalo nic jiného, než otevřít obranu a začít riskovat. Z toho následně pramenila přečíslení. V 46. minutě byla dokonce k vidění penalta, kterou zařídil Pelc, ale gól z ní nepadl. Na 3:0 z pohledu Kláštera upravil mladý záložník Tomáš Loukota, ne něhož zanedlouho navázal domácí René Vaidiš, který snížil na 1:3. Závěrečné slovo však měli opět hosté, konkrétně Lukáš Brož, který počtvrté překonal brankáře Vargu. Klášter stále bojuje o postup, naopak Spálené Poříčí B již sezonu pravděpodobně dohraje ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "Klášter to po postupu o ligu výš bude mít těžké, musí hrát lépe. Dnešní zápas byl dobrý, rozhodčí kvalitní. Bohužel k vidění byly i tvrdé zákroky, které se mi pochopitelně nelíbí."

TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: "Utkání se nám povedlo. Rychle jsme vedli a po dobře zvládnutém taktickém výkonu jsme to dotáhli do vítězného konce."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - S. Straka [-] , O. Bláha [-] , Š. Kuneš [-] , J. Pelc [-] - P. Roj [-] , V. Homolka [-] , J. Louda [-] (48. R. Vaidiš [-] ) , M. Krejčí [-] - V. Hulec [-] , D. Hulec [-] (60. J. Opatrný [-] )

TJ Klášter
V. Bárta [-] - J. Brejcha [-] , M. Karlík [-] , L. Pelikán [-] , L. Tobrman [-] - T. Loukota [-] , L. Brož [-] (81. J. Brož [-] ) , T. Pekárek [-] , M. Suko [-] - M. Hora [-] , P. Langer [-] (60. J. Peroutka [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.