Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jako řemen mezi Zdemyslicemi a Blovicemi


Branky


0

Otevření skóre už ve druhé minutě, celkem šest gólů, velkolepý návrat do utkání ze strany domácích, neproměněná penalta v 90. minutě a rozzuzlení až v pokutových kopech. Co víc si při derby přát?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice vtrhly do utkání ve velkém stylu. Již ve druhé minutě se prosadil útočník Štefan Merhaut. Zdemyslice se od začátku trochu překvapivě zatáhly do hluboké defenzivy. V 10. minutě si domácí ovšem vytvořili první pořádnou šanci, kterou hned proměnil Petr Česal. Blovice se inkasovanou brankou nenechaly rozhodit a pokračovaly v drtivém náporu. Zdemyslice tak veliký tlak nemohly ustát a do přestávky dvakrát inkasovaly. Ve 20. a 35. minutě se opět prosadil Štefan Merhaut a jestli si před utkáním přál dát hattrick, tak měl ještě před půlí splněno. Poločasové skóre 1:3 bylo naprosto zasloužené, možná mohli hosté dokonce přidat ještě další trefy.

 

Zdemysličtí borci si v šatně řekli, že takhle by to dál nešlo a do druhé půle nastoupili úplně jinak. Od úvodních minut si byli schopni vypracovávat nadějné šance, kterým však chyběla finální fáze. Blovice začaly vyklízet střed pole, což bylo zapříčiněno i tím, že středový záložník hostů nastoupil po operaci kolene a nebyl stoprocentně fit. Zdemysliec se tak dostávaly do tlaku a přišly i góly. V 55. minutě se podruhé prosadil Petr Česal. v 70. minutě už bylo vyrovnáno. Po faulu v pokutovém území nemohl rozhodčí jinak, než nařídit pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Václav Hejl. Inkfarktový moment přišel v nastaveném čase, když sudí nařídil penaltu i pro Blovice. Míče se chopil Tomáš Matoušek, ale tomu po hattricku z minulého kola patrně vyschl střelecký prach a nabídnutou šancí pohrdl. Konec, remíza.

 

 

V bonusové penaltové loterii byly úspěšnější Blovice. Brankář Benedikt jednu penaltu chytil, s další mu pomohla tyč a ta třetí šla mimo. Jeho spoluhráči mířili přesně hned třikrát a mohli se tak radovat z bodu navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jan Fiala, obránce Zdemyslic: "O utkání s Blovicemi se vědělo, že to bude jednoznačně veliké derby. To se potvrdilo od první minuty a to jak na hřišti, tak i v hledišti. Náš výkon mi silně připomínal zápas z minulého týdne, kdy jsme hráli s Chotešovem. Řekl bych, že jsme na hřišti předvedli hezký výkon a diváci se měli na co dívat."

TJ Sokol Blovice B
Karel Červenka, trenér Blovic: "První poločas byl z naší strany super. Všechno nám vycházelo, dobře jsme bránili. Ve druhém poločase se bohužel vše obrátilo a my jsme vyklidili střed pole."



Sestavy


TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - J. Láska [-] , I. Špelina [-] , J. Fiala [-] , O. Rous [-] - I. Průcha [-] (46. V. Černík [-] ) , A. Polívka [-] , V. Hejl [-] (70. M. Kysela [-] ) , T. Lang [-] - P. Česal [-] , M. Šamšula [-]

TJ Sokol Blovice B
J. Benedikt [-] - M. Jílek [-] , R. Komorous [-] , R. Větrovec [-] , J. Kovanda [-] - T. Zelený [-] , M. Agapkin [-] , M. Bečvář [-] (75. F. Špaček [-] ) , P. Maxa [-] - T. Matoušek [-] , Š. Merhaut [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.