2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou celků z horních pater tabulky dospěl do penalt


Branky


0

Bojovné utkání mezi Dolní Lukavicí a Klášterem se rozhodovalo až v penaltách, ve kterých byli úspěšnější hráči Kláštera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh utkání odpovídal tomu, že třetí a čtvrtý tým v tabulce dělily pouhé dva body. Celý první poločas byl nesmírně vyrovnaný a bojovalo se doslova o každý míč. Bylo jasné, že takto těsný průběh hry může narušit pouze nějaká chyba. A ta přišla při prvním gólu, když lukavická obrana nechala příliš volného prostoru pro útočníka Viktoru, který se s ničím nepáral a po průniku z poloviny hřiště otevřel gólový účet. Vyrovnání přišlo až v nastaveném čase, když centr z pravé strany přetavil v gól záložník Hnízdil.

 

Ve druhém poločase se nechal hloupě vyloučit domácí záložník Hajšman, který neudržel nervy na uzdě a zbytečně oplácel. Klášter vycítil šanci a pustil se do obléhání soupeřovy branky. V tu chvíli toho na lukavickou obranu bylo příliš a střídající hráč Velíšek dokázal procpat míč až za záda brankáře Karla Frančíka. Hosté si však vedení pohlídat nedokázali. Ve vápně si nechali pláchnout útočníka Jakuba Zahradníka a od inkasované branky je zachránil až faul - penalta. K exekuci se postavil samotný brankář Karel Frančík a ten se v podobných situacích nemýlí - 2:2.

 

 

Po devadesáti minutách a nějakém tom nastavení přišly na řadu penalty, ze kterých se mohli radovat hráčí TJ Kláštera. Ztráta jednoho bodu je však může mrzet.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Jaroslav Stehlík st, trenér Dolní Lukavice: "Náš tým bez pěti klíčových hráčů odvedl velmi kolektivní výkon. Opravdu všichni hráli výborně a zodpovědně. Nerad vyzdvihuji výkon jedotlivců, ale náš golman Frančík a náš nejstarší hráč Baumruk byli dnes skvělí.

TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: "Utkání bylo velice vyrovnané, přesto považuji bodový zisk Dolní Lukavice za šťastný."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - V. Baumruk [-] , L. Vajai [-] , M. Myslivec [-] , V. Lecjaks [-] - P. Bělonož [-] , R. Hajšman [-] , D. Ščíslák [-] , M. Kokoška [-] - J. Viktora [-] (65. M. Rotenborn [-] ) , J. Zahradník [-] (75. J. Vajai [-] )

TJ Klášter
V. Bárta [-] - M. Karlík [-] , J. Peroutka [-] , P. Kozák [-] , L. Pelikán [-] - T. Loukota [-] , M. Hnízdil [-] (46. P. Velíšek [-] ) , M. Suko [-] (60. L. Brož [-] ) , T. Pekárek [-] , M. Strolený [-] - M. Hora [-]

ČK: 50. R. Hajšman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.