2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice Lipnici přetlačila


Branky


18

Důležitý souboj týmů z dolních pater tabulky zvládla Věžnice, která potrestala střelecky nemohoucí Lipnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prví půle bez výrazných šancí

První poločas nenabídl kdovíjakou kvalitu, k vidění zato byla pořádná porce bojovnosti a nasazení. Oba týmy se praly s rozměklým a nerovným terénem. Domácí se pokoušeli hrozit dlouhými přihrávkami na nabíhající útočníky, většinu z nich však likvidoval včasnými výběhy brankář hostů Sobotka. Lipničtí se pokoušeli o střelbu ze střední vzdálenosti, ale pokusy Sůvy a Báči neměly dostatečnou razanci. Na druhé straně postupoval proti poslednímu obránci Enderle, místo kličky však volil obstřel, jenž skončil deset metrů od brány. Jelikož se neujala ani jedna ze standardních situací na obou stranách, poločasový výsledek byl nepřekvapivých 0:0.

Dva údery domácích zápas rozhodly

Do druhé půle nastoupila mnohem lépe Lipnice, která si vytvořila několik šancí. Střela Sůvy těsně minula břevno. Zanedlouho byl v nadějné pozici Rosenberg, ale zakončil šajtlí ledabyle. V 60. minutě měl největší šanci hostí Marek, který minutu před tím naskočil do hry ze střídačky. Propadl k němu centr z levé strany, avšak dělovka mladého útočníka šla těsně nad. Z tohoto tlaku se domácí oklepali a začali se vydávat na soupeřovu polovinu. V 70. minutě zahrávali roh. Martin Drahoš zbořil vše živé před sebou a skóroval. Lipnice se zoufale hnala za vyrovnáním. Věžnice se musela ještě více stáhnout po 83. minutě, kdy byl vyloučen Kölbl, jenž nedbal předchozího žlutého varování a dále tvrdil muziku. Z náporu hostů však již žádná velká šance nenastala, naopak na druhé straně sebral v samém závěru zápasu míč poslednímu hráči hostů Beneš a sólo zakončil gólem. Po důležité výhře 2:0 přezimuje Věžnice na osmé pozici, zatímco Lipnice je odsouzena k nelichotivému předposlednímu fleku.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Zvládli jsme důležité utkání výsledkově a myslím si že i hra nebyla špatná. Bohužel se strašně nadřeme na gól. Tentokrát skórovali kluci z lavičky, kteří nastoupili až v průběhu druhé půle.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
David Červenka, záložník: Začátek zápasu byl plný nepřesností a nervozity z obou stran Žádná ze střel se neujala a ani v závěru půle z našeho tlaku branka nepadla. Ve druhé půli jsme měli převahu, ale přesto jsme inkasovali. Poté začala naše ofenziva, ale všechny pokusy minuly branku. V posledních minutách jsme vše vsadili na útok a podruhé inkasovali.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Prokeš [-] , J. Enderle [-] (79. P. Beneš [-] ) , J. Francálek [-] (60. M. Drahoš [-] ) , V. Vlach [-] , D. Cakl [-] (90. J. Smutný [-] ) , P. Mottl [-] , M. Fikejz [-] , K. Kölbl [-] , A. Dvořák [-] , A. Drahoš [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - A. Bláha [-] , J. Sobotka [-] , J. Dolejš [-] , B. Černý [-] - R. Kubát [-] , Z. Rosenberg [-] , L. Bača [-] , D. Červenka [-] (60. D. Lomák [-] ) - L. Sůva [-] , J. Bouchner [-] -

ŽK: 62. K. Kölbl , 67. V. Vlach , 83. M. Drahoš - 82. Z. Rosenberg . ČK: 83. K. Kölbl .
Hráči zápasu: D. Drahoš - R. Kubát .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - KOTOUČ Filip, BACHMAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Domácí si na domácím hřišti 3 body pohlídají.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 00:54

Tip: výhra domácích