1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí dokázalo zastavit Ledeč


Branky


20

Šlágr kola byl k vidění v Kožlí, kam přijela do té doby stoprocentní Ledeč. Po tomto zápase již stoprocentní není, neboť těsně prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Na vlastním hřišti je Kožlí velmi silné, o čemž se hosté z Ledče začali velmi záhy přesvědčovat. Domácí kontrolovali hru a vyvářeli si šance. Nicméně žádná z nich se neujala, selhali Pokorný i Vít Šťastný. Do půle tak branka nepadla. 

Kožlí vstřelilo jedinou branku, pak přestálo tlak

Kožlí se vysnéné branky dočkalo v 60. minutě. Makovec zatáhl balon po straně a předložil jej před branku. Pokorný na něj ještě nedosáhl, ale Václav Šťastný byl již připraven a poslal domácí do vedení. Kožlí poté přestalo hrát a hosté převzali otěže zápasu do svých rukou. V 80. minutě šel z rohu velkého vápna sám na branku Šenk ale domácí brankář Vadinský ho vychytal. Zanedlouho dorážel do prázdné domácí branky Martínek, ale domácím hrdinou se podruhé toho dne stal Václav Šťastný, když vykopl míč z brankové čáry. K dalším příležitostem už se Ledeč nedostala a poprvé tak v OP ztratila body, když v Kožlí Prohrála 1:0. Stále si však drží první pozici, Kožlí je nyní čtvrté.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Jakub Matěna, záložník: Kozli hralo svuj tradicni zapas tuhle sezonu. Prvni polocas sme soupere prehrali, rozdilem tridy, meli jsme nekolik golovych sanci, at uz to byl Martin Pokorny nebo Vitek Stastny. Po golu jsme prestali hrat a Ledec ziskala prevahu.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Martin Pajer, záložník: V prvním poločase byl lepší soupeř, měl větší tlak, důraz vytvořil si i pár gólových šancí. Přišlo mi, že jsme byli zaskočený a nehráli jsme vůbec naší hru. V druhém poločase se hra trochu vyrovnala a hrálo se spíše od vápna k vápnu. V 60. minutě po naší chybě, kdy jsme dostali gól do prázdné brány jsme zabrali a zvýšili tlak, chtěli jsme si alespoň odvést bod. Velká šance na to byla, ale napadlo to tam.



Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] , A. Příhoda [-] , V. Šťastný [-] , O. Machala [-] - D. Mikula [-] (90. J. Misar [-] ) , M. Geher [-] , J. Makovec [-] , L. Pešek [-] - V. Šťastný [-] (89. T. Geher [-] ) , M. Pokorný [-] -

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
M. Beránek [-] - O. Martinek [-] , J. Urban [-] , J. Voplakal [-] (82. J. Slavětínský [-] ) , D. Popek [-] (77. I. Rudenco [-] ) , L. Holeta [-] , M. Pajer [-] (71. M. Ježek [-] ) , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] , D. Prchal [-]

ŽK: 42. D. Mikula , 73. A. Příhoda , 78. J. Makovec , 83. M. Geher , 88. M. Pokorný - 59. J. Urban , 78. J. Voplakal .
Hráči zápasu: V. Šťastný - M. Beránek .
Počet diváků: 217. Rozhodčí: KARLÍK Petr - PEŘINA Jiří, HLOUŠEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra hostů

Ledečská rezerva je složená z talentovaných mladých hráčů snažících se dostat do A-týmu a hrají se zkušenými veterány. Takže neodbytné Kožlí těsně porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů