1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty štěstí domácím nepřinesly


Branky


9

Další nervy drásající boj se odehrál v Nezamyslicích, kam přijela rezerva Lub s jednoznačným cílem, kterým byl zisk tří bodů. Proti stály nažhavené Nezamyslice, které doufaly, že odčiní debakl s rezervou Sušice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích bez gólového využití, hosté z brejku jdou do vedení!

Utkání se od začátku odehrávalo v režii domácího týmu. Nezamyslice si vytvořily územní převahu a tlak, z čehož plynuly šance. Jenže žádná z velkých příležitostí neskončila gólem, na což domácí mužstvo doplatilo. Tři minuty před koncem poločasu po ojedinělém brejku hostů vznikl faul před pokutovým územím, který proměnil Voráček. 

Vyrovnání, karetní mariáš a vítězná branka hostů

Domácí tlak pokračoval i po přestávce a v 53. minutě se podařilo srovnat Šatrovi. V 64. minutě dal nezamyslickému týmů těžké KO Josef Procházka, který se nechal vyloučit a domácí šli za stavu 1:1 do deseti. Další gól i přes velké šance ale Nezamyslice už nepřidaly, naopak Voráček proměnil ještě jeden rychlý protiútok a rozhodl o výhře lubského béčka 2:1. V závěru utkání se nechal vyloučit ještě domácí kapitán Jaromír Pánek a s nadějemi domácích na vyrovnání byl konec.



Ohlasy k zápasu


TJ Nezamyslice
Jonáš Bartoš - hráč Nezamyslic: Zápas s Luby jsme měli vyhrát, na hřišti uspělo šťastnější, nikoliv fotbalově lepší mužstvo. Luby ale ze tří příležitostí dvě proměnily, zatímco my jsme zazdili minimálně čtyři, pět vyložených šancí. Výsledek nás pochopitelně moc mrzí a budeme ho chtít napravit v dalších kolech.




Sestavy


TJ Nezamyslice
D. Pichler [-] - M. Šlais [-] , V. Kubovec [-] , F. Dlouhý [-] - L. Kindelmann [-] , J. Pánek [-] , Z. Prokopec [-] - P. Šatra [-] - J. Procházka [-] , J. Bartoš [-] (60. J. Jiřík [-] ) , M. Věneček [-] (65. J. Aschenbrenner [-] )

TJ Start Luby B
P. Jiřinec [-] - M. Pivoňka [-] , Š. Heřman [-] , M. Červený [-] (57. P. Flosman [-] ) , M. Irlbek [-] - P. Voráček [-] , H. Pikhart [-] , L. Černý [-] , M. Svoboda [-] - V. Plánička [-] (81. O. Přibyl [-] ) , L. Janda [-] -

ŽK: 16. J. Pánek , 78. J. Aschenbrenner - 77. V. Plánička , 90. P. Voráček . ČK: 64. J. Procházka , 88. J. Pánek - 64. M. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - BURDA Josef (N), PIKHART Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: remíza

V Nezamyslicích bych zkusil remízu. Domácí, kteří v Sušici schytali tvrdý direkt se ještě tak neuklidní a Luby toho budou chtít využít. Moc branek podle mě nepadne, takže bych to viděl na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích