1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas druhého týmu Chabařovic s dotahujícím třetím Sebuzínem


0

24. kolo nabídlo velice zajímavé střetnutí sousedů z tabulky. Chabařovice, bojující o postup do 1.B třídy, přivítaly bojovný tým Sebuzína, který se snažil v tomto vzájemném zápase snížit dosud 5ti bodový náskok, který měly Chabařovice na Sebuzín k dobru. Ozdobou utkání byla i výborná divácká kulisa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, které se odehrálo v Chabařovicích, bylo ozdobou 24. kola. Domácí tým přišlo podpořit 200 fanoušků, kteří vytvořili víc než důstojnou kulisu zápasu. Po většinu utkání měl převahu tým domácích Chabařovic. Přesto v prvním poločase domácí tým žádnou šanci využit nedokázal. Ve druhém poločase potěšil domácí fanoušky Kytka, který překonal hostujícího brankáře. Ve zbytku zápasu už domácí hosty ze Sebuzína ke skórování branky nepustili a dotáhli to k těsnému vítězství 1:0.

Poločas bez vstřelené branky

První poločas nabídl výborné divácké kulise gólových šancí poskromnu. Přesto měli více ze hry domácí. Hosté bojovali, běhali i blokovali střely domácích Chabařovic. Chabařovice se i tak dostali k několika slibným šancím. Ani jednu šanci však v prvním poločase proměnit nedokázali. Do kabin se týmy rozešly za nerozhodného výsledku 0:0. Hostující tým Sebuzína si tak uchoval naději na bodový zisk do druhého poločasu.

Zasloužený gól Chabařovic

Druhý poločas začal stejně jako první. Domácí tým útočil a hosté ze Sebuzína zuby nehty drželi bezbrankový výsledek. Domácí tým nakonec k radosti většiny diváků gól přeci jen střelil. Hrdinou zápasu se stal domácí hráč Kytka, který jako jediný našel recept na skvěle chytajícího hostujícího brankáře. Po zbytek zápasu Chabařovice kontrolovaly hru a značně unavení hráči Sebuzína se už k závěrečnému tlaku nezmohli. Po závěrečném hvizdu se zaslouženě radovali hráči z Chabařovic, kteří si uchovali reálnou naději na postup do 1.B třídy. Hosté ze Sebuzína naopak dvě kola před koncem soutěže ztrácejí 8 bodů na suveréní týmy z Chabařovic a Tisé.



Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.