3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:00

24.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas lídra tabulky TJ Spartak Tisá s týmem SKP Sever Ústí nad Labem


Branky


0

Domácí tým TJ Spartak Tisá hostil v rámci 24. kola na svém trávníku tým SKP Sever Ústí nad Labem. V pozici lídra tabulky Tisá zápas nakonec zvládla, nicméně šlo o velice pohledný a vyrovnaný zápas, který nabídl mnoho šancí na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali lépe hosté, kteří dokázali domácí tým překvapit a hned na začátku utkání vstřelili vedoucí branku. Domácí Tisá však následně vyrovnala a do konce poločasu přidala druhou branku. Ve druhém poločase Tisá zvýšila na 3:1 a zápas se již dohrával. Přesto hostující SKP ÚL podalo bojovný výkon a dokázali vedoucí tým tabulky pořádně potrápit.

Vyrovnaný poločas s mnoha šancemi na obou stranách

První poločas začali hosté z SKP ÚL aktivně bez respektu k vedoucímu týmu tabulky TJ Spartak Tisá. Tento tlak proměnili v gól již ve třetí minutě.  Brankář Koutský vyrazil střelu z velké dálky přímo na nabíhajícího Vinše. Vinš měl před sebou odkrytou bránu a tak míč chladnokrevně uklidil do brány domácí Tisé. Skóre zápasu 0:1 nevydrželo svítit na světelné tabuli ani minutu. Mašek podržel míč ve středu hřiště a poslal míč na rozběhnutého Kabátníka, který utekl obráncům SKP ÚL a dokázal dostat míč za záda bezmocného brankáře Vojtíška. Další část první půle nabídla vyrovnanou partii se šancemi na obou stranách. Když  už se zdálo, že po prvním poločase se rozejdou oba celky do kabin s výsledkem 1:1, tak rozhodčí ve 45. minutě utkání po sporném momentu odpískal domácí Tisé standartní situaci z dobré pozice. Tisá ukázala všem divákům, proč je na prvním místě tabulky. Na přímý kop si nádherně naběhl domácí Zub a hlavou uklidil míč do brány. Oba celky se tak rozešly do kabin s výsledkem 2:1 pro domácí.

Domácí tým si v klidu došel pro tři body

Druhý poločas začal lépe domácí tým a hosté se jen bránili. Vyústění tlaku domácích přišlo již ve 48. minutě. Brankář hostů Vojtíšek si ve snaze zachytit prudký střílený centr hráče Feixe, srazil míč přímo do vlastní brány. Domácí vedení o dva góly uklidnilo a zápas se začal dohrávat. Přesto se však bylo na co dívat. Domácí se snažili vsítit čtvrtý gól a i hosté si vytvořili slibné šance z několika brejků. V 60. minutě domácí Feix fauloval hostujícího hráče Rosola. Oba hráči se začali vzájemně postrkovat, a tak obdrželi od rozhodčího červenou kartu. Zbytek zápasu se dohrál v relativním klidu. Hosté se rozhodně nemusejí za svoji předvedenou hru stydět. Domací ale přesto dokázali svého soupeře ve druhém poločase přehrát a připisují si tak zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Spartak Tisá
V. Koutský [-] - D. Zub [-] (73. L. Rehn [-] ) , V. Kabátník [-] , V. Feix [-] , J. Bláha [-] , V. Burian [-] (68. J. Kalous [-] ) , R. Pešata [-] - J. Maška [-] , Z. Hanzl [-] (71. P. Podráský [-] ) - J. Povejšil [-] , L. Kudrman [-] (88. M. Marek [-] )

SKP Sever Ústí nad Labem
J. Vojtíšek [-] - M. Zámečník [-] , P. Rosol [-] , V. Lacina [-] , M. Beneš [-] - T. Frýda [-] , P. Minařík [-] , D. Dědek [-] , R. Likař [-] - J. Dvořák [-] , P. Vinš [-] (55. J. Macek [-] )

ŽK: 10. V. Feix - 15. P. Rosol , 87. V. Lacina . ČK: 60. V. Feix - 60. P. Rosol .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.