1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastný konec pro Krásný Dvůr


Branky


0

Předposlední tým tabulky přivítal na svém hřišti 9. mužstvo soutěže, hráče ze Slavětína. Hosté měli ze začátku utkání převahu, ale pak se karta obratila a krásnodvorští měli tlak, který vyjádřili šancemi, ale bez využití. Druhý poločas byl opět o převaze hostí. Šťastnější na konci však  byli domácí borci, kteří Michalem Lesňákem tři minuty před koncem zápasu vstřelili branku. V poslední minutě mohli slavětínští srovnat, ale jedna střela skončila na břevně a druhá mimo brankové tyče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha krásnodvorských ke gólu nevedla

Na začátku poločasu byli opticky lepší hosté, což potvrdili v 6. minutě, kdy mohl Jiří Albrecht po centru z pravé strany dát branku. Nedal, protože domácí brankář Jan Prokopovič jeho střelu výtečně vykryl. Domácí pak mezi 9. a 16. minutou 3 x vystřelili na bránu soupeře. Dvě rány útočníka Lukáše Vágnera letěly nad břevno a střelu Václava Vacíka, přibližně ze 30ti metrů, brankář hostí Aleš Nipauer chytil. Od poloviny prvního poločasu byla na hřišti jasná převaha Krásného Dvora a slavětínští se téměř nedostávali do šancí. Ve 29. minutě domácí zahrozili z přímého kopu ze vzdálenosti 30ti metrů. Vojtěch Balog parádně vystřelil, ale brankář Aleš Nipauer se blýskl parádním zákrokem a balon vyrazil nad břevno. Za další tři minuty předvedl slalom v pokutovém území slavětínských Daniel Karev. Obešel i brankáře, ale pak už neměl sílu pořádně vystřelit. Navíc gólmana na brankové čáře zastoupil hráč hostí a slabý pokus odkopl do bezpečí. V prvním poločase střelecké pokusy obou týmů letěly buď mimo brankové tyče a co šlo do nich, brankáři někdy i bravurními zákroky  zneškodnili.

 

Drama na konci zápasu

Druhý poločas už nebyl na šance tak bohatý jako první. Bojovalo se, ale k vidění nebyla žádná akce, která by zaváněla gólem a více ze hry měli spíše hosté ze Slavětína. Za zmínku stojí únik obránce hostí Josefa Négla po pravé straně hřiště, ale jeho pokus opět domácí brankář kryl. Za dvě minuty pro změnu domácí útočník Václav Kotrc z levé strany z úhlu vystřelil, ale míč mu sklouzl z kopačky a letěl mimo bránu. Všem na hřišti i mimo něj bylo jasné, že pokud někdo vstřelí branku, vyhraje. A to se také tři minuty před koncem stalo. Domácí Michal Lesňák po pěkné akci ve středu pokutového území napřáhl a jeho střela letěla k levé tyči do brankové sítě. Domácí si už asi mysleli, jak si v kabině pořádně zakřičí vítězný chorál, ale v poslední minutě nechali vystřelit hráče hostí Martina Mogyorodiho. Ten vyslal z 25 metrů tvrdou ránu, která orazítkovala břevno a odražený míč poslal k bráně Jiří Albrecht. Jeho střela však byla nepřesná a letěla nad brankovou konstrukci.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Do utkání jsme vstoupili trochu vlažně. Soupeř měl 15 až 20 minut více ze hry. Pak se to otočilo, dostávali jsme se do šancí, což nám vydrželo do konce 1. poločasu. Druhá půle byla zase naopak. Soupeř se dostával více do hry a my náhodným gólem, který byl vytoužený, protože čas se krátil, jsme zápas zdárně dotáhli do konce.

SK Slavětín
Roman Forst (trenér SK Slavětín): Dnešní utkání nebylo z naší strany dobré, hráli jsme špatně. Co se týče soupeře, byl daleko lepší, přehrával nás. Dá se říct, že měl i smůlu. My jsme si nepodrželi balon, byli prostě lepší.



Sestavy


TJ Krásný Dvůr
J. Prokopovič [-] - L. Kamír [-] , V. Vacík [-] , P. Žáček [-] , S. Barták [-] , O. Lesňák [-] - V. Balog [-] , M. Lesňák [-] , D. Karev [-] - V. Kotrc [-] , L. Vágner [-]

SK Slavětín
A. Nipauer [-] - B. Davídek [-] , P. Nagy [-] , J. Nágl [-] , J. Albrecht [-] , D. Dřevojan [-] - V. Roháč [-] , M. Mogyorodi [-] , V. Fousek [-] - M. Zeman [-] , K. Ondrášek [-]

ŽK: 79. K. Ondrášek , 82. P. Nagy .
Místo: Kr. Dvůr. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.