0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení lubenečtí nepřipustili


Branky


0

Hosté z Lubence přijeli do Pátku s jasným cílem vyhrát a přivést si domů 3 body, které mohou rozhodnout o postupu do vyšší soutěže. V prvním poločase domácím vstřelili branku a ve druhém svůj cíl pojistili ještě dvěma dalšími zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Před zápasem prošla Pátkem průtrž mračen. Terén byl krásně mokrý, ideální počasí pro fotbalové utkání. Lépe do utkání vstoupili hosté. Již v 5. minutě Lukáš Kožíšek nacentroval do pokutového území vysoký míč, Patrik Ledvina ho lehce tečoval a domácí brankář ho s obtížemi vyrazil jen na roh. Pak měli domácí dva pokusy ze střední vzdálenosti, ale brankář Jan Gucký byl na místě. Lubenečtí měli od začátku převahu, kterou ale nevyužili ke vstřelení gólu. Ve 27. minutě se jim však naskytla krásná akce. Po pravé straně Lukáš Kožíšek ideálně nahrál do běhu Stanislavu Vopatovi, který rozvlnil síť. Pomezní však zvedl praporek a gól nebyl uznán. Tato akce hosty „nastartovala.“ Neustále napadali branku domácích, jako např. Ladislav Bezemek, který z rychlého protiútoku zakončil nepřesně vedle tyče. Pak přišla 37. minuta utkání. Josef  Kohout, který vystřídal zraněného Miroslava Lorence, po centru z rohu sice nepřesně vystřelil, ale odražený míč skončil u Ladislava Bezemka, který si s ním už poradil a trefil 1:0 pro hosty. Další příležitosti už 1. poločas nepřinesl. Páteckým se pak dařilo odvracet tlak hostů, kteří se potýkali se spoustou nepřesností.

Pojistka v podání dvou gólů

Ve druhém poločase měli hosté opět převahu. Mezi 52. – 56. minutou přišly dvě šance, které prozatím neskončily v síti. Přímý kop Daniela Poleny směřoval do pokutového území, skončil u Lukáše Kožíška a jeho pěkná střela letěla nad bránu. Za čtyři minuty nato, prudkou ránu Ladislava Bezemka domácí brankář vyrazil jen před sebe, kde číhal Karel Zukal. Ten se asi vyložené šance zalekl a branku trestuhodně přestřelil. V 69. minutě konečně přišla lubenecká „pojistka.“  Kožíškův rohový kop skončil na rohu malého vápna u Jaroslava Kuchára, a ten mezi nohama domácího obránce prostřelil míč do brány.  Hráči se už pomalu chystali do kabin, když neúnavný Lukáš Kožíšek prošel středem hřiště až k hranici pokutového území, perfektně přihrál napravo nabíhajícímu Karlu Zukalovi, který se tentokrát křížnou střelou nemýlil a uzavřel stav utkání na 3:0 pro Lubenec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pátek
Ladislav Vopat (trenér TJ Spartak Lubenec): S výsledkem utkání jsem opět spokojený, stále máme šanci bojovat o druhou příčku, která zřejmě bude znamenat přímý postup. Předvedená hra, zvláště v 1. poločase nebyla na úrovni, ve druhé půli jsme se zlepšili a soupeře jasně převyšovali. Bohužel, opět chyběl klid a větší přesnost při zakončování akcí, branek mohlo být daleko víc.




Sestavy



TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - J. Dubec [-] , Z. Vukliševič [-] , S. Vopat [-] - M. Lorenc [-] (30. J. Kohout [-] ) , J. Kuchár [-] , L. Kožíšek [-] , D. Polena [-] - K. Zukal [-] , P. Ledvina [-] , L. Bezemek [-]

Místo: Pátek. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.