4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se v Hříškově nekonalo


Branky


0

Hráči Duban, kteří uzavírají tabulku soutěže se na hřišti Hříškova v prvním poločase překonávali a dokázali ho dokonce vyhrát. Ve druhém už nevydrželi "s dechem" a domácí je převálcovali čtyřmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubanští využili nervozity domácích a vyhráli 1. poločas

Do utkání vstoupili lépe domácí a po špatném odkopu brankáře Jaroslava Turka nakonec minuli prázdnou branku. V 8. minutě však hosté udělali rychlý brejk a pěknou střelou Jakuba Novotného šli do vedení. Domácí znervózněli, a přestože měli převahu, tak se do vyložených šancí nedostávali. Nebezpeční byli pouze po standardních situacích. V 15. minutě, po jedné takové standardce vyhlavičkoval míč z branky Michal Folauf a o několik minut později se vytáhl i brankář Jaroslav Turek, který nejprve přímý kop vytlačil na břevno a pak zlikvidoval i dorážený míč. Dubanští zkoušeli brejky, ale velké nebezpečí z nich nevzniklo. Domácí se ke konci poločasu dostávali pouze ke střelám ze střední vzdálenosti, ale ty spolehlivě kryl Jaroslav Turek, takže hosté poločas dotáhli do překvapivého vedení.

Druhá půle v režii hříškovských

Začátek druhého poločasu však hosté vůbec nezvládli. Stačilo 10 minut a stav byl 3:1 pro domácí. První dvě branky padly po nedůrazu obrany hostí, kdy Jaroslav Turek vždy pokryl brankové šance, vyrazil i dorážky, ale nikdo z hráčů již nebyl schopen dostat míč od branky a domácí tak 2 x skórovali.  Třetí branka padla po chybě Michala Folaufa, který se nevrátil s hráčem, a ten prošel volným prostorem až do branky. Hra Duban se rozpadla a domácí potvrdili své vítězství ještě jednou brankou v 73. minutě.



Ohlasy k zápasu


SK Hříškov
Petr Zuna (vedoucí týmu TJ FC Dubany): Na hřiště předního celku tabulky jsme jeli s cílem uhrát výsledek, za který se nebudeme muset stydět jako v minulém kole. Sestava byla lepší než minulý týden a první poločas jsme překvapivě vyhráli. Domácí byli značně nervózní, ale místo abychom je ještě více znervózněli, tak jsme je doslali svým nedůrazem před naší brankou do pohody a hned po několika minutách druhého poločasu jsme přišli o naději uhrát solidní výsledek.




Sestavy



TJ FC Dubany
J. Turek [-] - L. Stibůrek [-] , D. Nykiel [-] , V. Henych [-] , T. Čermák [-] - J. Leník [-] , L. Šereda [-] , M. Folauf [-] , A. Stibůrek [-] - J. Novotný [-] , T. Grund [-]

ŽK: 30. T. Čermák .
Místo: Hříškov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.