2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené béčko Postoloprt v Pátku ostudu neudělalo


Branky


0

Hosté z Postoloprt přijeli na hřiště Pátku v oslabené sestavě, ale téměř po celý zápas byli více než vyrovnaným soupeřem domácím hráčům. Po chybách v obraně dvakrát inkasovali a domů odjížděli bez bodů.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha postoloprtských vyšla na prázdno

Na zápas do Pátku přijeli hráči postoloprtského béčka bez opor A-týmu a bez několika hráčů základní sestavy, ale doplněni o dorostence s cílem minimálně inkasovat. Tomu odpovídala i jejich taktika hry na jednoho útočníka. V prvním poločase se hrálo převážně na půlce páteckých. Dobrou kombinační hrou po zemi je postoloprtští nepustili k míči. Několikrát ohrozil branku obránce Milan Vacura, který z velkých vzdáleností trefil tyčku, spojnici tyčky a břevna, a také v několika případech musel domácí brankář předvést skvělé zákroky. Rovněž smolně pro hosty skončila střela Pavla Vernera, která zůstala na domácí tyči. Neproměněné šance se hostům vymstily ve 42. minutě, kdy z rychlého protiútoku trestal Götz, kterého neuhlídal Miroslav Bláha.

Marná snaha hostí o vstřelení branky

Do druhého poločasu nastoupili postoloprtští s odhodláním vstřelit minimálně vyrovnávací branku. Opět se usadili v pátecké obraně, ale s přibývajícím časem se těžiště hry přesunulo na půlku hostí. Dobré střelecké pokusy předvedl Miroslav Šubert, ale jeho střely mířily těsně vedle, nebo jim v cestě stál domácí brankář. Hru postoloprtských se podařilo oživit vystřídáním Bláhy, kterého nahradil Patrik Hortvát. Ten několikrát svými náběhy prověřil obranu domácích, ale bez gólového zakončení. Snahu o vstřelení  branky hosté řešili vysunutím Josefa Zimáka a Milana Ďuračky na hrot útoku. To se jim však v 88. minutě vymstilo. Lukáši Hrbkovi unikl hráč Pátku, nacentroval do odkryté obrany na nabíhající trojici domácích a Brabec se nemýlil.



Ohlasy k zápasu



FK Postoloprty B
Jaroslav Malecký (hrající trenér FK Postoloprty B): Pozitivem je, že se daří zapracovávat „mladé pušky“ z dorostu, a že i bez podpory kluků z „Á-týmu“ dokážeme hrát slušný fotbal. Domů jsme odjížděli bez bodu, ale s pocitem, že prohrál lepší tým. Výkon celého mužstva je příslibem do budoucna.



Sestavy



FK Postoloprty B
P. Schöpp [-] - D. Andreas [-] , P. Šubert [-] , M. Vacura [-] , J. Zimák [-] , J. Malecký [-] - M. Ďuračka [-] , P. Verner [-] , M. Bláha [-] (30. P. Hortvát [-] ) , L. Hrbek [-] - M. Šubert [-]

ŽK: 50. M. Bláha .
Místo: Pátek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.