Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 13:30

20.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Vroutku dali jasně najevo, kdo je "pánem" soutěže.


Branky


14. M. Salač , 41. J. Kukla , 45. J. Kukla , 53. J. Kukla , 69. J. Kukla , 72. J. Hess , 75. J. Kukla , 79. J. Hess , 89. J. Kukla - 5. S. Římovský , 9. T. Vurbs , 81. T. Vurbs
0

Hráči cítolibského béčka v úvodu zápasu překvapili favorizovaný Vroutek dvěma góly, ale ten nezpanikařil, do poločasu skóre otočil a ve druhé půli jednozanačně přehrál oslabené hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cítolibští v úvodu 1. poločasu domácí šokovali 2 góly, ale překvapení se nekonalo.

Lídr soutěže přivítal na svém hřišti 9. tým tabulky a dalo se předpokládat, že hosté nebudou mít šanci na úspěch. Ale opak byl pravdou. Vroutečtí asi dobře nestrávili nedělní oběd a už po devíti minutách prohrávali 0:2! Nejprve v 6. minutě domácí obrana udělala chybu, po které šli dva hráči na brankáře, Tomáš Vurbs nahrál Stanislavu Římovskému, a ten nezaváhal. V 9. minutě vystřelil Tomáš Vurbs na bránu z dost těžkého úhlu a k překvapení všech se balon odrazil od tyče za brankovou čáru. Ve 14. minutě domácí zahrávali přímý kop, odražený míč se dostal k Martinu Salačovi, který bombou z 25 metrů snížil na 1:2. Hra se po tomto gólu vyrovnala a šance měly obě mužstva. Závěr 1. půle patřil domácím, kteří dvěma brankami otočili průběh zápasu na svou stranu. Nejprve ve 40. minutě poslal Jiří Hess přihrávku Janu Kuklovi, ten chtěl obejít brankáře hostí, byl faulován a z nařízené penalty posledně jmenovaný vyrovnal na 2:2. Ve 45. minutě vystřelil z dálky tvrdou střelu Martin Salač a brankář hostí ji vyrazil na roh. K odraženému míči se dostal opět Jan Kukla a střelou k tyči zvýšil na 3:2.

Gólový koncert v podání vrouteckých fotbalistů.

 Druhý poločas byl v režii domácích. V 46. minutě pohotově vystřelil Jan Kukla po centru Libora Klíče, ale střela těsně minula pravou tyč. V 52. minutě unikl po pravé straně Jiří Hess, nikdo z jeho spoluhráčů však nahrávku nevyužil. Za další minutu Miroslav Junk na polovině hostí pohotově přihrál Janu Kuklovi, a ten technickou střelou zavěsil na 4:2. V 69. minutě opět zafungovala spolupráce Jiří Hess – Jan Kukla a bylo to 5:2. O další tři minuty později pronikl do vápna Libor Koliha a Jiří Hess pohodlně skóroval. Sedmou branku domácích vstřelil v 75. minutě po přihrávce Josefa Krejčího Jan Kukla. Desátá branka utkání padla v 79. minutě, když Libor Koliha nahrál Jiřímu Hessovi na jeho druhý gól v zápase. Za dvě minuty se hosté dostali do šance a Tomáš Vurbs snížil na 8:3. Poslední slovo v zápase měli domácí. V 89. minutě zahrával Jiří Hess rohový kop, našel Jana Kuklu, který střelou do horního levého růžku brány zakončil svůj šesti gólový střelecký koncert. Po snaživém výkonu v 1. poločase hosté na svého soupeře ve všech směrech nestačili, Vroutečtí potvrdili roli favorita utkání a vyhráli „hokejovým skóre“ 9:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jiří Balák - předseda klubu FK Vroutek: Dnešní zápas pro nás začal hodně špatně a už v 9. minutě jsme prohrávali 0:2. Pak se kluci trochu srovnali a do poločasu zápas otočili. Druhá půle pro nás byla jednoznačnou záležitostí.

SK Cítoliby B
Svatopluk Bláha - hrající trenér SK Cítoloby B: Začátek utkání nám vyšel, ale pak se projevilo to, že jsme museli pár našich opor přenechat A týmu. Do zápasu tak museli nastoupit dorostenci, kteří mne v utkáni nezklamali.



Sestavy


FK Vroutek
V. Junk [-] - M. Šiška [-] , M. Salač [-] (58. M. Hlaváč [-] ) , J. Zajko [-] - L. Koliha [-] , P. Klinec [-] , L. Klíč [-] (72. J. Krejčí [-] ) , M. Balák [-] (69. M. Jíra [-] ) , M. Junk [-] - J. Hess [-] , J. Kukla [-]

SK Cítoliby B
J. Srkal [-] - L. Pokorný [-] (46. T. Spurný [-] ) , D. Vrána [-] , T. Fronk [-] , T. Vurbs [-] - S. Římovský [-] , T. Sábl [-] , J. Hronek [-] , P. Štajnc [-] - S. Bláha [-] (65. M. Šesták [-] ) , P. Zandal [-]

ŽK: 25. L. Koliha - 41. J. Srkal .
Místo: Vroutek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.