1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 15:00

24.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice se na body ve Staříči nadřely


Branky


4

Z pozice jasného favorita a největšího aspiranta na titul vstupovali do utkání hosté z Oldřichovic. Domácí v týdnu vyměnili trenéra a na lavičku, tak místo dlouholetého trenéra Widermanna usedl Martin Blahuta, který naposledy vedl Sokol Hukvaldy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Start utkání vyšel lépe hostům

Přestože proti FK Staříč stál dosud neporažený tým z Oldřichovic, rozhodl se trenér Blahuta pro hru na tři útočníky. Jenže už ve třetí minutě viděli domácí fanoušci míč v síti našeho brankáře Smetany.Trojice útočníků si za první poločas vypracovala hned šest velice dobrých příležitostí, jenže Quitt v šesté minutě selhal, v deváté minutě Smetana vytěsnil míč na roh a ve 13.minutě to už bylo po dorážce Frýdy 0:2. V 18.minutě trefuje domácí Quitt tyč a o pár minut později, konkrétně ve 21.minutě Michnova hlavička končí těsně vedle tyče. A je tady třicátá první minuta a Kaulinec kontaktní branku nevstřílí, proti je hrdina utkání brankář Oldřichovic Cymorek. Oldřichovice přežily tlak Jukla a spol a ve 34 a 35.minutě mohly skóre navýšit, jenže svěřencům trenéra Koloničného chyběl klid v koncovce. A ve 40. minutě domácí zaslouženě snížili, a to po tyčce Musálka a dorážce Kaulince se prosazuje až zkušený Pešek 1:2. Do kabin se mělo jít alespoň za nerozhodného stavu, ale kanonýr Kaulinec svou šanci ve 43.minutě promarnil a tak poločasový stav 1:2 byl zásluhou hlavně brankáře Cymoreka.

Druhý poločas branku nenabídl

Druhý poločas byl jednoznačně v režii FKS, ale přes řadu šancí se z dalšího vítězství radují hráči Oldřichovic, kteří po utkání prohlásili, že si vyhrát nezasloužili, ale na to se historie neptá.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta (trenér): Jak rád bych kvalitní výkon kluků proměnil v body. Měli jsme výbornou ofenzivu, jen nám chyběl klid v koncovce a trochu toho štěstíčka. V obraně byly okénka, ale kapitán a ne zcela zdravý Petr Jukl to hasil skvěle, další chválu si schovám po Kozlovicích. Situace v tabulce nám velí získat 12 bodů, protože kdo ví kolik týmů bude padat, ale pokud zopakujeme dnešní výkon ve zbytku jara, nejsme bez šancí na záchranu v Okresním Přeboru.

TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný (trenér): Bez několika hráčů základní sestavy jsme přivezli velice cenné body z horké půdy ze Stařiče . Už v 17.min. jsme vedli 2:0 , jenže pak nám namotivovaný soupeř ,zle zatápěl a několikrát nás musel podržet náš brankař Cymorek.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - J. Michna [-] (85. J. Hradil [-] ) , S. Musálek [-] (72. O. Baran [-] ) , L. Baran [-] (30. K. Trčka [-] ) , M. Jurek [-] , L. Kaulinec [-] , M. Pešek [-] , T. Quitt [-] (58. P. Růžička [-] ) , P. Jukl [-] , J. Vandas [-] , J. Morys [-] (57. J. Plachta [-] )

TJ Oldřichovice
V. Cymorek [-] - T. Hadrava [-] , M. Samek [-] , T. Trombík [-] , R. Janeček [-] , F. Fryda [-] , P. Šuster [-] (89. O. Plevko [-] ) , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] , M. Polák [-] (55. A. Kluz [-] ) , M. Huťka [-]

ŽK: 42. J. Vandas - 87. V. Cymorek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIGUT Pavel - OSTŘANSKÝ Petr, KASZPER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Byl bych špatným kapitánem, kdybych nevěřil ve své barvy. A tak proto dávám jedničku. Body Staříč potřebuje jako sůl a proč ne, proti zatím nejlepšímu mužstvu soutěže. Hraje se 90. minut a míč je kulatý :D !

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů