4:3p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 14:00

16.kolo, Ústecký | Chomutov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Libědicích rozhodly až penalty, šťastnější byli domácí


0

Diváci nevěřili svým očím, když to v Libědicích v prvním poločase vypadalo na ručník pro domácí. Ti se však skvěle zvedli, dokázali pro ně nepříznivý stav 0:3 dohnat a dostat zápas alespoň do penaltového rozstřelu, ve kterém za snahu vybojovali dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do desáté minuty mohli diváci na místním hřišti vidět vyrovnanou hru, pak ale přišla chyba domácí obrany, kterou hosté využili a ujali se vedení 0:1. Bohužel, chyby v defenzívě se opět opakovaly, čehož dokázaly Černovice využít a přidat další dva góly. V ten okamžik to s Libědicemi vypadalo černě, ale ve fotbale je všechno možné, o čemž se hned vzápětí přítomní fanoušci přesvědčili. Domácí se začali zvedat a alespoň do poločasu se zásluhou Korka podařilo snížit vývoj utkání na 1:3. Druhý poločas začali domácí náporem a povedlo se jim, zásluhou Kroka a Kaška, přidat druhou a před koncem utkání i třetí branku. Utkání tak dospělo do penalt, ve kterých byly nakonec úspěšné Libědice. Za výkon, který podaly, si to jistě zasloužily.



Ohlasy k zápasu


SK Libědice
Milan Hladík (hráč SK Libědice): Škoda těch prvních chyb, které hosté nekompromisně potrestali. Pak jsme začali aktivněji napadat a mělo to úspěch. Je to škoda, mohli jsem mít tři body. Pozitvní je to, že mužstvo mělo ze zápasu dobrý pocit, protože se za nepříznivého stavu dokázali zvednout, vyrovnat na 3:3 a dotáhnout to alespoň do penalt.




Sestavy


SK Libědice
M. Šinágl [-] - J. Knop [-] , V. Balog [-] , P. Podpěra [-] , T. Rehák [-] - K. Třešňák [-] , V. Duška [-] , R. Kováč [-] , R. Kaško [-] - L. Hamáček [-] , J. Kroka [-]


Hráči zápasu: J. Knop , V. Duška .
Místo: Libědice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku