4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát udělil lekci z produktivity


Branky


32. T. Adámek , 45. A. Zeman (p.) , 62. O. Španěl , 76. D. Hanák
6

V rámci 19.kola se hráči Znojma vydali přes téměř celý kraj na sever do Kunštátu, kde se rozhodně nevyhrává. Znojmo navíc venku získalo za 10 utkání pouze 4 body a tudíž nic nenasvědčovalo tomu, že by si odvezli nějaké body zpět do Znojma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté museli litovat nevyužitých šancí

Znojmo si nedělalo ze své venkovní bilance hlavu a od začátku se pustilo do útoku. Domácí byli jejich aktivitou mírně zaskočení a nebyli schopní hrát svoji kombinační hru. Znojmo se tak dostalo do první veelké šance, Kunštát ale podržel Loukota. Zhruba od 25. minuty se začal rozjíždět motor Kunštátu a přicházeli i šance na jeho straně. Ve 32. minutě šli domácí do vedení po brance Adámka. Do konce poločasu měli ještě domácí možnost zahrávat pokutový kop, když byl po svém průniku faulován Skoček. Zeman si postavil míč na penaltovou značku a nemýlil se. 

Sympatický výkon hostů

I do druhé půle vkročili lépe hosté, kteří hráli pohledný kombinační fotbal. Naneštěstí pro Znojmo to byli opět domácí, kteří udeřili. Zeman zahrál rohový kop přímo na hlavu Španěla a ten se v těchto situacích nemýlí. Hosty nepoložila ani třetí branka a stále se drželi sktivního fotbalu, na který se jistě muselo dobře dívat. Střelci hostů si ale všichni vylámali zuby na brankáři Loukotovi, který si tak hlasitě řekl o nominaci do sestavy kola. Znojmo by si čestný úspěch jistě zasloužili, ale v tomto utkání jim zkrátka nebylo přáno. navíc jim další direkt zasadil Dalibor Hanák a upravil tak skóre do finální podoby.  



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
František Tenora: Za pěkného počasí se hrál pohledný fotbal , který se musel líbit. Hosté předvedli sympatický výkon ,který ale na produktivní domácí nestačil.Nejlepším hráčem na hřišti byl brankář Loukota.




Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - O. Španěl [-] , O. Ducháček [-] , M. Skoček [-] (80. A. Zámek [-] ) , T. Gracias [-] , A. Zeman [-] , T. Adámek [-] , M. Nečas [-] , D. Hanák [-] (77. J. Komárek [-] ) , T. Videman [-] (70. D. Bednář [-] ) , O. Hruška [-] (70. V. Horák [-] )

FK Znojmo
T. Kotáb [-] - P. Šťáva [-] , J. Dufek [-] - M. Bálka [-] , M. Svatoš [-] , O. Zímek [-] , R. Kubošný [-] - M. Procházka [-] , T. Ostrý [-] , M. Krejčí [-] (61. V. Dušek [-] ) , P. Železný [-] (64. V. Lehocký [-] )

ŽK: 42. O. Hruška , 63. M. Skoček - 36. P. Železný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Malimánek Marek - HANÁK Radim, PROKOP David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Jan Cimbálník
Tip experta: výhra domácích

Kunštát překvapivě podlehl Žebětínu, ale na domácím hřišti se vrátí na vítěznou vlnu.

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra domácích