2:2
(1:1)
37. L. Koutský (vl.)
90. D. Pulda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubý Jeseník si v Přerově zajistil remízu na poslední chvíli


Branky


39. J. Prokeš , 62. T. Vodička - 37. L. Koutský (vl.) , 90. D. Pulda
10

Přerov nad Labem měl před utkáním na Hrubý Jeseník náskok pěti bodů, a tak se jistě dal považovat za favorita. Svou roli však remizovým výsledkem nepotvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Prokeš se trefil přímo z rohu

Přerovští hráči se dali snadno považovat za favority, což od úvodního hvizdu sudího Salavy potvrzovali svým herním projevem. S klidem kombinovali a postupně se dostávali do četných šancí. Selhávali však v předfinální či finální fázi, kdy přicházela nevhodná či špatně provedená řešení nebo přesné zákroky brankáře Lukáše Puldy.

Naopak hostující hráči byli u většiny míčů pozdě, nedařilo se jim v soubojích ani v kombinaci, a tak museli spoléhat na dlouhé nákopy. Proto bylo paradoxní, když úvodní branku zápasu vstřelili hosté. Ve 37. minutě se o to zasloužil nešťastným vlastním gólem domácí stoper Lukáš Koutský. Přerovští však vzápětí srovnali, když se přímo z rohového kopu krásně trefil útočník Josef Prokeš.

Začínalo se tak opět od nuly, přičemž další branka již do přestávky nepadla.

Hosté vyrovnali i v deseti hráčích

O poločasové přestávce domácí vystřídali, když obránce Martina Vlčka nahradil Jan Melichar. Obraz hry se ani po změně stran nezměnil, Přerovští nadále dominovali ve všech herních aspektech a zdálo se otázkou času, kdy se proti bezradným hostům opět ujmou vedení.

Stalo se tak po hodině hry, kdy se prosadil středopolař Tomáš Vodička. Vzápětí se domácí přiblíili vítězství ještě více, jelikož se hostům zranil v průběhu zápasu již třetí hráč, a tak musel Hrubý Jeseník dohrávat v deseti.

V početním oslabení byli hosté nuceni stále více spoléhat na pouhé dlouhé nákopy, přesto se jim podařilo v posledních vteřinách zápasu vyrovnat, když chybu domácí obrany potrestal záložník Daniel Pulda.

Jednoznačně šťastnějšími hráči tak byli při závěrečném hvizdu ti hostující.

V příštím kole se Přerovští představí v Poděbradech, Hrubý Jeseník pak bude hostit Všejany.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přerov n. Labem
František Skuhravý: V průběhu celého zápasu jsme byli lepší než hosté, a to nejen co do kombinace. Bohužel jsme neproměnili enormní množství šancí, a tak jsme soupeři, navíc oslabenému, darovali bod za remízu. Nerozhodný výsledek můžeme v tomto případě brát jedině jako ztrátu, nemůžeme být spokojení.




Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - M. Vlček [-] (46. J. Melichar [-] ) , M. Forejt [-] (79. R. Kupka [-] ) , L. Koutský [-] (77. P. Cabrnoch [-] ) , J. Kadeřávek [-] - M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] - J. Prokeš [-] , J. Adamec [-] (67. T. Galbavý [-] ) -

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - V. Pivec [-] , M. Lejnar [-] , R. Stránský [-] (67. T. Rais [-] ) , T. Hurych [-] - L. Krejčík [-] , P. Stránský [-] (27. M. Lejnar [-] ) , D. Pulda [-] , D. Knap [-] - R. Procházka [-] , V. Kunc [-]

ŽK: 35. J. Prokeš .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Salava Václav - KUDRNA Ladislav, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích