4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roman Fink vstřelil oslabené Opočnici čtyři branky


Branky


20. R. Fink , 31. R. Fink , 44. R. Fink , 50. R. Fink - 59. A. Pivný
10

Opočnice hraje o záchranu, přesto se její hráči nesešli a v oslabení podlehli Kostelní Lhotě 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fink stihl hattrick za poločas

Opočnice se tento rok účastní tvrdých záchranářských bojů a každý získaný bod jí přijde k duhu. Ani přes tento fakt se však její hráči nesešli pro klíčový zápas na půdě konkurenční Kostelní Lhoty v hojném počtu. Dorazilo jich jen 10, a tak odehrála Opočnice celý zápas v oslabení.

Početní nevýhoda hostí byla znát již od prvních minut. Jejich hráči se sice snažili bojovat, běhali, chodili do všech soubojů a vytvořili si poměrně hodně šancí, Kostelní Lhota však v zápase dominovala. Své útočné výpady zúročila ve 20. minutě, kdy otevřel skóre vyhlášený kanonýr a lídr Kostelní Lhoty Roman Fink.

Právě Roman Fink se trefil ještě ve 31. minutě a ve 44. minutě pak uzavřel gólový účet první půle dokončeným hattrickem. Tři inkasované góly pramenily hlavně z nedůrazu obrany hostí, dále pak samozřejmě ze samotné početní nevýhody a s ní spojené únavy.

Čestný gól hostí vstřelil Aleš Pivný

Domácí o poločasové přestávce vystřídali. Ze hřiště odešel Kristián Zradička, jehož nahradil Michal Břichnáč. Čerstvý hráč na straně domácích již unaveným hráčům Opočnice ještě přitížil. V početní nevýhodě nestíhali soupeřovo tempo a ačkoli několikrát brankáře Jiřího Máchu prověřili, nedařilo se jim jej překonat.

Vedení domácích navýšil již v 50. minutě na rozdíl čtyř branek svým dalším zásahem kanonýr Roman Fink. Po hodině hry se nakonec dočkali čestné branky i hosté, když se prosadil Aleš Pivný.

Zbylá půlhodina se dohrála se šancemi na obou stranách, další góly však již diváci neviděli.

Opočnice tak odjela bez bodu, kvůli čemuž se s 18 body drží mimo sestupové pozice jen na skóre, které má lepší než Všejany.

V příštím kole se Kostelní Lhota utká s Jíkví, Opočnice pak přivítá B mužstvo Semic. 



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Martin Svoboda: Celý zápas jsme hráli v deseti. Mrzí mě, že i když hrajeme o udržení, nedokážeme se semknout a přijet kompletní. Soupeřovi jsme tím vítězství darovali. Na to, že nás bylo jen 10, jsme si vypracovali hodně šancí, bohužel nás potopil nedůraz v obraně a čtyřmi góly nás porazil jediný hráč.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - T. Pokorný [-] (79. M. Mácha [-] ) , M. Drobný [-] , J. Čábelka [-] , M. Kvíz [-] - M. Sládek [-] , L. Bláha [-] , D. Hovorka [-] (73. M. Ostřížek [-] ) - R. Fink [-] - V. Fink [-] , K. Zradička [-] (46. M. Břichnáč [-] )

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Mašinda [-] , P. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , F. Bradna [-] , j. Košvanec [-]

ŽK: 37. D. Hovorka , 38. K. Zradička , 48. L. Bláha , 77. M. Drobný - 35. j. Košvanec , 48. J. Jambor , 53. P. Rychlík , 75. A. Pivný , 89. J. Potůček .
Hráči zápasu: R. Fink .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KURKA Miloš - POULA Miloslav (N), POTŮČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích