1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milešov byl v boji o záchranu hladovější


Branky


0

Důležitý krok hráčů Milešova. Za snahu vydřel po nařízeném pokutovém kopu výhru nad Šluknovem. Tři body tak zůstaly povinně doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S několik chybějícími oporami vyrazil Šluknov k utkání s Milešovem, který bojuje o záchranu. Hosté byli po třech výhrách rozhodně v mnohem lepším rozpoložení než domácí. Více gólových šancí měl v úvodu Šluknov, ale žádná z nich neskončila v bráně. Milešov přistoupil k utkání zodpovědněji a bylo vidět, že se chce o tři body poprat. Jejich přání bylo nakonec vyslyšeno. Sudí nařídil pokutový kop, který domácí proměnili. Pokud se diváci těšili na více branek, po utkání museli být zklamaní. Dalších gólů se nedočkali a Milešov tak nad Šluknocem zvátězil nejtěsnějším rozdílem. Pro hosty to rozhodně byla ztráta, neboť se tři body určitě daly získat.



Sestavy



SK Šluknov
T. Uchytil [-] - J. Schneider [-] , R. Lukáč [-] , A. Holešovský [-] , O. Schneider [-] - J. Hajduk [-] , J. Dobeš [-] , T. Altman [-] , M. Koukol [-] - P. Blažek [-] , P. Horák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.