3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aleš Burian rozhodl o výhře Křižanova


Branky


0

Křižanov, který hraje o třetí místo v tabulce, si po zlepšeném výkonu ve druhém poločase připsal vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a zprvu udávali tempo hry. Křižanovští pozdě dostupovali svého soupeře a byli o krok později u osobních soubojů. Postupem času se osmělovali i domácí a přebírali iniciativu hry. Jejich mírná převaha vyústila v první gól utkání v 25.min, který nebyl ovšem pro ofsajdové postavení uznán. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu. V druhé půli přidali domácí na důrazu a diktovali tempo hry. V 55.min udeřil Křižanov po ose Petr – Nobicht – Burian. Posledně jmenovaný  poslal domácí do vedení. Svoji převahu korunovali domácí o deset minut později, kdy se podruhé po přiťuknutí Nobichta prosadil opět Burian. Oživení do domácích řad přineslo střídání. Aktivní Lukášek prošel po lajně přes dva bránící hráče a pěkným centrem vybídl ke skórování Horníčka, který se z malého vápna hlavou nemýlil. Utkání se již v klidu dohrálo a domácí si pojistili čisté konto a tři body.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Začátek utkání nebyl podle našich představ, ale postupem času jsme přebrali iniciativu a dostávali se do zakončení. Potvrzuje se, že se nám daří na domácím hřišti a také je naše aktivita znát gólově v druhých poločasech.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - P. Štěpánek [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] , J. Milota [-] - J. Mužátko [-] (78. F. Lukášek [-] ) , A. Burian [-] (75. T. Horníček [-] ) , P. Kaštan [-] (85. M. Sedláček [-] ) , M. Petr [-] - D. Nobicht [-] , F. Trnka [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - T. Hovorka [-] , D. Mareš [-] , T. Beran [-] , V. Šikula [-] (68. M. Škvařil [-] ) - J. Doušek [-] , V. Štefka [-] , F. Škutchan [-] , R. Šikula [-] (65. M. Darkwah [-] ) - V. Dudák [-] (46. D. Pacek [-] ) , R. Krejčí [-]

Hráči zápasu: J. Milota - R. Šikula .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.