Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka na jaře poprvé vyhrála


Branky


0

Domácí fotbalisté Svratky konečně v domácím prostředí vyhráli a to hlavním přičiněním kanonýra Petra Kulíka, který se trefil do černého hned dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vlétla do utkání jako uragán a v páté minutě Petr Kulík otevřel skóre zápasu. Do poločasu si již nikdo z obou celků žádnou šanci nevytvořil. Po změně stran udeřila nejprve Svratka a během dvou minut zvýšila skóre na tříbrankový rozdíl. Zdálo se být rozhodnuto, ale hosté nesložili zbraně a zápas zdramatizovali. Nejprve snížil Vařílek a poté přímo z rohu skóroval Navrátil. Poslední slovo měl nakonec domácí Jan Vítek, který chvilku před koncem definitivně rozhodl o prvním jarním vítězství Svratky.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Moučka, trenér Svratky: Potřebovali jsme vyhrát, sami jsme si zápas zkomplikovali zbytečnými chybami.

SK Osová Bítýška
Petr Večeřa, trenér Osové Bítýšky: Zápas ovlivnila naše velká chyba ze začátku utkání, Svratka se poté zatáhla a trestala nás z brejků.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - M. Musil [-] , P. Štěpánek [-] , R. Malovič [-] (80. P. Boguaj [-] ) , T. Jambor [-] - P. Makovský [-] (89. J. Mayer [-] ) , T. Vítek [-] (65. M. Moučka [-] ) , J. Pech [-] , M. Moučka [-] - P. Kulík [-] (80. M. Gregor [-] ) , D. Mayer [-] (35. Z. Kalina [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , P. Jelínek [-] , M. Dvořák [-] (80. J. Machát [-] ) , L. Bednář [-] - P. Malý [-] , J. Laub [-] , O. Liška [-] , A. Navrátil [-] - M. Vařílek [-] (75. L. Bárta [-] ) , L. Broža [-]

ŽK: 27. R. Malovič , 54. P. Štěpánek , 71. P. Kulík - 66. O. Liška .
Hráči zápasu: P. Kulík - A. Navrátil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.