1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 13:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas skončil zaslouženou remízou


Branky


0

Céčko Měřína se mohlo výhrou dostat před svého soupeře z Tasova. Po vyrovnané hře se oba týmy rozešli smírně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání hodně ovlivnil podmáčený terén a zápas byl konečnou remízou zasloužený pro obě mužstva. Domácí šli do vedení po dorážce Hlaváče z blízkosti malého vápna. Ve 20 minutě vyrovnal po chybě domácí obrany kanonýr Tasova Ondřej Pospíšil. Na konci první půle domácí přišli o vyloučeného Martina Blažka. Ve druhém poločase i o deseti hráčích, hráli měřínští dobře, ale gól už nepřišel. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Dnešní zápas byl hodně těžký pro obě mužstva na mokrém pažitu. Počasí nedokážeme ovlivnit, a tak to byla remíza pro obě mužstva spravedlivá. Dnes nám chyběla rozehrávka a finální nahrávka do gólové šance. I přes vyloučení našeho hráče na konci první půle jsme ve druhé půlce hráli dobře. Gól už nepřišel a tak zápas skončil remízou.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - O. Stoklasa [-] (75. T. Hruboš [-] ) , D. Servít [-] , M. Blažek [-] , M. Padalík [-] (40. D. Michlíček [-] ) - J. Necid [-] (80. P. Veselý [-] ) , S. Bartušek [-] , R. Coufal [-] , F. Hlaváč [-] - V. Munduch [-] (60. D. Krejčí [-] ) , O. Palík [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - P. Chlubna [-] , T. Kudrna [-] , R. Švec [-] , J. Pospíšil [-] - M. Krištof [-] , P. Eliáš [-] (70. J. Pavlíček [-] ) , J. Skryja [-] , M. Vala [-] - Z. Krejčí [-] , O. Pospíšil [-]

ČK: 45. M. Blažek .
Hráči zápasu: F. Hlaváč - M. Páral .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.