2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B otočily zápas.


Branky


0

V souboji dvou sousedů v tabulce byly úspěšnější domácí Bory B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomuto utkání by slušela remíza, ale bohužel domácí byli o branku šťastnější. V zápase byla spousta šancí na obou stranách ke vstřelení gólu. Byli to právě hosté, které poslal do vedení v 15.minutě z přímého kopu střelou nad zemí Bartušek. Poté domácí v 19. minutě po střele domácího útočníka Gregara z hranice vápna vyrovnali na 1:1. Po přestávce domácí Chalupa rozhodl gólem na 2:1, když šel sám na brankáře a střelou na zadní tyč mu nedal šanci. Hosté se snažili alespoň o bod, ale již nevyrovnali.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů B: Vyrovnaný zápas jsme šťastně dovedli k vítězství.

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Především děkuji hráčům, co dali přednost fotbalu než hokeji. Zápas v Borech byl dnes herně vyrovnaný a šance byly na obou stranách. Už tradičně Bartušek dokáže z přímých kopů překvapit hráče a brankáře soupeře a dokáže z nich dát gól. Ale co mě mrzí nejvíce, tak to je vyrovnávací gól domácích. Útočník domácích si evidentně a vědomě posunul na hranici vápna míč rukou a pak už nebyl problém nahrát na gól. Reakce rozhodčího radši ani nekomentuji .Ve druhé půlce jsme udělali jednu chybu ve středu hřiště a po ní dostali gól na 2:1. I když jsme bojovali a šance si ještě vytvořili gól už nepřišel, a tak z Borů jsme odjeli bez bodu.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - Z. Hlaváč [-] , L. Hladík [-] , A. Krčál [-] , P. Beneš [-] (46. L. Kaštan [-] ) - M. Líbal [-] (46. V. Chalupa [-] ) , P. Vaculík [-] , S. Krejčí [-] , P. Švoma [-] (46. P. Psohlavec [-] ) - P. Viliš [-] (86. M. Rouš [-] ) , V. Gregar [-]

TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - O. Palík [-] (70. T. Hruboš [-] ) , M. Puža [-] , M. Blažek [-] (50. K. Smejkal [-] ) , Š. Král [-] - F. Hlaváč [-] , P. Kolouch [-] , S. Bartušek [-] , J. Necid [-] - M. Padalík [-] (60. P. Král [-] ) , P. Veselý [-] (75. S. Symonides [-] )

Hráči zápasu: S. Krejčí - S. Bartušek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.