Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ondřej Pospíšil připravil Osovou Bítýšku B o postup


0

Ani dvě trefy hostujícího Jelínka nepomohly hráčům Bítýšky k důležitým bodům v boji o postup do vyšší soutěže. O jeden střelecký zářez byl úspěšnější domácí kanonýr Ondřej Pospíšil, který dovedl Tasov ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V důležitém zápase hlavně z hostující strany měl průběh mače vyrovnaný scénář. Přesto v 10. minutě dal hostům pocítit své střelecké kvality domácí kanonýr Ondřej Pospíšil, který i svou druhou brankovou příležitost chladnokrevně přetavil ve prospěch Tasova. I když po půl hodině hry Jelínek snížil na 2:1, se těsně před pauzou prosadil nikdo jiný než domácí střelec jara Ondřej Pospíšil. Ten si zpracoval načechraný balón na prsa a z otočky umístěnou střelou nedal Božkovi šanci. Osová Bítýška měla také šance, ale Tasov byl v koncovce efektivnější. Přesto se podařilo Jelínkovi krásnou brankou z 25 metrů do šibenice zápas zdramatizovat. Domácí si však už své vítězství pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Pospíšil Martin, trenér Tasova: Nezalekli jsme se aspiranta na postup. Ujali jsme se dvěma brankami do vedení. Hosté postupně hru vyrovnali, sice snížili, ale do poločasu jsme dokázali soupeři znovu odskočit. V první půli byla z naší strany hra lepší. Trochu nás rozhodilo střídání našeho stopera, ale jinak jsme utkání v klidu dohráli.

SK Osová Bítýška B
Večeřa Jan, trenér Osové Bítýšky B: Byl to remízový zápas. Domácí zaslouženě vyhráli, protože využívali své šance.



Sestavy


TJ Tasov
M. Páral [-] - J. Pospíšil [-] , P. Chlubna [-] (46. R. Švec [-] ) , T. Kudrna [-] , M. Krištof [-] - J. Skryja [-] , P. Eliáš [-] , M. Vala [-] , Z. Krejčí [-] - M. Pospíšil [-] , O. Pospíšil [-] (65. J. Pavlíček [-] )

SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - T. Malý [-] , J. Havlín [-] , D. Juráček [-] (70. N. Božek [-] ) , P. Kališ [-] - M. Havlík [-] (76. J. Barbořík [-] ) , P. Habán [-] , P. Jelínek [-] , O. Zeman [-] - M. Vařílek [-] , M. Kulík [-]

ŽK: 72. J. Skryja , 83. M. Pospíšil - 65. P. Kališ .
Hráči zápasu: O. Pospíšil - P. Jelínek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.