Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmibrankovou přestřelku vyhrál Strážek


0

Strážek se opět dostal do čela tabulky čtvrté třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážku vyšel první poločas na jedničku, když ve 42. minutě zvyšoval kapitán domácích Cimbálník už na 3:0 zdálo se, že je po zápase. Jenže domácí  ve druhém poločase polevili a nechali si dát zbytečně tři branky a dostali tak Olší zpátky do hry. Na gól hostů pokaždé dokázal dvěma brankami reagovat Martin Christian a vrátil zpět domácím dvoubrankový náskok a klid . 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Cimbálník Josef, hráč Strážku: Rozhodlo se už v prvním poločase, kde jsme Olší do ničeho nepustili, ve druhé pulce jsme trošku polevili a dostali tak zbytečné branky. Výhra ale zaslouženě zůstává na domácí půdě .

FC Olší nad Oslavou
Seknička Josef, trenér Olší: Bohužel jsme začali hrát fotbal, až za stavu 4:0 pro domácí, což bylo pozdě na tak kvalitní tým jakým je Strážek! Hlavně branka domácích na 5:2 by mohla aspirovat na gól jara!



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Kupský [-] , F. Lahodný [-] , J. Chocholáč [-] (70. J. Hanák [-] ) , P. Válek [-] - J. Cimbálník [-] , A. Krištof [-] (46. M. Christian [-] ) , T. Müller [-] (68. P. Dostál [-] ) , S. Lahodný [-] - Z. Jaroš [-] , M. Svoboda [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - T. Dvořák [-] , D. Horký [-] , J. Kolouch [-] , J. Novotný [-] - P. Dvořák [-] , A. Kaminaras [-] , V. Kolouch [-] , T. Bíbr [-] - F. Kaminaras [-] , R. Chalupa [-]

ŽK: 75. Z. Jaroš .
Hráči zápasu: M. Christian , M. Svoboda - A. Kaminaras .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.