0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice na Lipnici vůbec nestačily


Branky


12

Souboj celků z dolní poloviny tabulky dopadl lépe pro Lipnici, která domácí Hněvkovice bez problému přehrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v síti domácích, zápas v rukách Lipnice

Zápas začal ve svižném tempu, obě strany se střídaly v pokusech o průnik do soupeřovy obrany. Hned v úvodu zápasu byl k vidění evidentní rozdíl ve hře obou soupeřů a ten pak trval až do konce utkání. Zatímco domácí útoky se tříštily o lipnickou obranu, hosté začali záhy objevovat okna v hněvkovické obraně. Několik nebezpečných situací domácí obrana přežila, než ji ve 23. minutě zcela vymanévrovali D. Bláha a Rosenberg. Proti Rosenbergovi byl ještě Peroutka úspěšný, míč se však posléze dostal k Červenkovi, který zasunul do prázdné brány. O několik minut později vyprášil rukavice domácího brankáře dalekonosným projektilem Černý. Následoval rohový kop, po němž se míč dostal k A. Bláhovi. Lipnický čahoun vyskočil dokonce výše než brankář i se svýma rukama a hlavou zavěsil do brány. Do konce poločasu už branka nepadla. Hněvkovické útoky končily buď nepřesnou finální přihrávkou či je sebral brankář Pospíšil, hosté trochu polevili v nasazení a pro domácí obranu už nebyli tolik nebezpeční.

Domácí zcela bezzubí, Lipnice netrestala

Druhý poločas nenabídl žádné strhující tempo. Lipničtí se zkušeně nikam nehnali, především se snažili mít zabezpečený zadek. To se jim velmi dařilo, neboť v průběhu druhé půle neměli domácí snad jedinou střelu mezi tři tyče. Naopak hosté tu a tam pěkně zahrozili. Bouchner hlavičkoval nad, Pejchalův lob přes vyběhnutého brankáře zastavilo břevno. Hosté se dostali k i situaci, kdy běželi 3 útočící hráči na jednoho bránícího. Na konci této šance došlo ke střetu A. Bláhy a brankáře Peroutky, penalta však pískána nebyla. Víc toho už druhá půle nenabídla. Lipnice si tak odváží z Hněvkovic cenné tři body, které se v tuhých bojích ve spodních vodách tabulky jistě budou hodit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Vít Horký, trenér: Jsem rád, že jsme hráli bojovně. Chtěli jsme hrát i více útočně, ale to se nám nepovedlo, zčásti i proto, že jsme se nesešli tak, jak jsme potřebovali.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jaroslav Bouchner, obránce: Naše hra si pomalu sedá. Dnes jsme byli lepším týmem, soupeře jsme absolutně k ničemu nepustili, naopak jsme jistě mohli vyhrát i vyšším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - M. Večeřa [-] , P. Rajdl [-] - O. Šťastný [-] , M. Pajer [-] , L. Vavrla [-] , J. Těšínský [-] (75. M. Pipek [-] ) - J. Rajdl [-] , M. Nulíček [-] - J. Vošický [-] , M. Rajdl [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Pospíšil [-] - J. Bouchner [-] , P. Fišer [-] , B. Černý [-] (35. L. Tecl [-] ) , J. Dolejš [-] - D. Červenka [-] (66. L. Pejchal [-] ) , R. Kubát [-] , D. Bláha [-] , P. Dolejší [-] - A. Bláha [-] , Z. Rosenberg [-] (46. T. Horák [-] )

ŽK: 85. M. Peroutka - 78. P. Fišer .
Hráči zápasu: R. Kubát , J. Bouchner .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondráček Milan - BLAŽEK Tomáš, CHYBA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Marek Satrapa
Tip experta: remíza

Zápas dvou celků ze spodní části tabulky. Dělí jen od sebe 3 body, ale myslím si, že z toho bodově lépe vyjde Lipnice. Je ale možné, že Hněvkovice doma překvapí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů