Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tošanovice dostaly patnáctku


Branky


62. J. Mitrenga - 7. J. Vlček , 12. F. Danel , 15. L. Górniok , 18. J. Kubiš , 20. F. Danel , 22. J. Wojtas , 25. F. Danel , 33. F. Danel , 45. F. Danel , 48. J. Wojtas , 50. J. Wojtas , 54. J. Kubiš , 70. J. Wojtas , 74. J. Wojtas , 79. J. Kubiš
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po drtivé výhře doma proti Interu a vypadnutí v poháru na penalty ve Staříči jsme se tentokrát představili téměř po dvou letech na hřišti v Tošanovicích. Podzimní utkání skončilo jasným výsledkem 6:1 pro náš celek a věřňovičtí si chtěli pojistit umístění v top trojce soutěže.

Jenže k tomu zápasu ani není vlastně co psát. Výsledek jasně odpovídá dění na hřišti. Domácí nastoupili asi se čtyřmi nebo pěti dorostenci v základu, kteří předtím odehráli utkání s Brušperkem a my jsme si tak dokonale zastříleli. Po poločase jsme vedli už 9:0, když neuvěřitelných pět gólů za poločas vsítil Danel a doplnili ho Vlček, Wojtas, Górniok a Kubiš J.

Do druhé půle nastoupil i trenér Martin Kubiš a věřňovičtí pokračovali v kanonádě. Stříleli však už jen dva hráči. Hattrick dokonal nejprve Wojtas a po něm i J. Kubiš a tak taky přispějí něco do týmové kasy. Skóre se nakonec zastavilo na čísle 15 a čestný úspěch si po hodině hry připsal po nepozornosti i domácí Mitrenga, když snižoval na 1:12. V mužském fotbale jsou tyhle výsledky málo vídané i v nižší soutěži a proto všechny konečný výsledek doslova šokoval.

Tošanovice mají velkou marodku a za poslední tři zápasy inkasovali už třicet branek. Věřňovičtí si naopak aspoň trochu spravují náladu před koncem sezóny. První místo už je jen někde v oblasti teorie a tak doufáme aspoň v zaváhání jarního suveréna ze Smilovic, který okupuje druhou příčku se stejným počtem bodů jako my, ale lepším vzájemným zápasem. Lučina vede tři kola před koncem o pět bodů a vítězství v soutěži a postup ji bude stát už jen skutečný zkrat.



Sestavy


Tošanovice
V. Pielesz [-] - R. Papřok [-] , J. Mitrenga [-] , P. Nagy [-] , A. Michalik [-] , L. Samek [-] , M. Stryja [-] , P. Musálek [-] , K. Gebel [-] , M. Šimeček [-] , J. Lisník [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Kubiš [-] , M. Weiss [-] (46. M. Kubiš [-] ) , F. Danel [-] , J. Wojtas [-] , L. Górniok [-] , J. Vlček [-] , F. Hruška [-] (55. T. Kantor [-] ) , P. Žyla [-] , J. Swaczyna [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 10. J. Wojtas .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: VALOŠEK Vladimír - GLOMB Vojtěch, KLEČACKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů