Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice si pohrály s Batelovem, hattrickem se blýskl Křišťál


0

Puklice po zaváhání v minulém zápase dokázali, že na jaře mají dobrou formu a jejich kanonýři ládují ostrými.Jsou pro nás jedni z horkých favoritů příštího ročníku OP Jihlavska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Od první minuty nabralo utkání rychlé tempo, přičemž jednozmačmě navrch měl celek Puklic. V útoku se činil hlavně Roman Křišťál, který vstřelil po pěkných akcích první dva góly utkání a další dvě šance v úvodní dvacetiminutovce ještě neproměnil. Pukličtí se snadným vedením nechali ukolébat a hosté začali hrozit hlavně střelami ze střední vzdálenosti, zaslouženě se tak dačkali srovnání na 2:2 po gólech Honzara z příměho kopu a Maryšky, jenž zblízka přeloboval domácího gólmana.
Pukličtí se však v tomto utkání  mohli spolehnout na Romana Křišťála, který se společně s Dominikem Skotarem postaral o rychlou odpověď v podobě 2 gólů a opět zvrátil vedení na stranu Puklic. Poločas tak zaslouženě skončil 4:2 pro domácí. Druhá půle pak byla plně v režii puklických a s přehledem si pohlídali vítezství v tomto utkání s celkovým skóre 6:2, kdy dva góly po dorážkách zblízka vsítil Dalibor Medvík. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl- vedoucí mužstva domácích :: V tomto utkání pro nás bylo jednoznačnou prioritou získání 3 bodů, abychom si napravili reputaci po prohře v předchozím kole s Bítovčicemi. Naši hráči odvedli v tomto utkání skvělý výkon a hlavně naši utočníci hráli velice dobře. Nebýt druhé dvacetiminutovky, kdy jsme dovolili soupeři vyrovnat a zbytečně si utkání zkomplikovali, tak bych náš výkon viděl jako takřka bezchybný.




Sestavy


TJ Sokol Puklice
R. Štěpán [-] - K. Medvík [-] , L. Zeman [-] , R. Novotný [-] (81. P. Novotný [-] ) , V. Neubauer [-] (46. M. Toufar [-] ) - D. Skotar [-] , D. Venhauer [-] (70. V. Tišl [-] ) , M. Tůma [-] , M. Tůma [-] - D. Medvík [-] , R. Křišťál [-]

1. FC Batelov
T. Stoklasa [-] - P. Hadámek [-] , O. Beseda [-] , M. Houzar [-] , T. Hron [-] - M. Janoušek [-] , M. Maryška [-] , L. Frydrychovský [-] , J. Hradecký [-] - K. Pavlíček [-] , Z. Poledna [-]

Místo: Puklice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.