2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná bitva těsně pro Antonínův Důl


Branky


0

V duelu dvou mužstev ze spodku tabulky byli šťastnější domácí. Antonínův Důl nakonec přetlačil rezervu Staré Říše. Tři body domácím vystřelil v poslední desetiminutovce zápasu Michal Šabatka, který svou individuální akcí zápas rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první čtvrthodině ntéměř nepustili rezervu Staré Říše k míči, paradoxně to byli hosté, kteří svou první útočnou akci přetavili v gól. Potom se hrál vyrovnaný fotbal nahoru dolu. Hosté mohli ve druhé půli několikrát vedení pojistit, bohužel pro ně se tak nestalo, a tak zákonitě přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu. Po rohovém kopu se prosadil Michal Šabatka. Tentýž hráč nakonec zápas i rozhodl, když se v 81. minutě zápasu dostal k individuální akci, kterou i úspěšně zakončil.



Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] - .. Čermák [-] , P. Vorálek [-] , L. Zdarsa [-] , L. Slavík [-] - L. Mazač [-] , M. Šabatka [-] , J. Göth [-] , Z. Duba [-] - J. Poul [-] , T. Satrapa [-]

FSC Stará Říše B
D. Korovjak [-] - Z. Fabeš [-] , D. Kouba [-] , F. Bartoň [-] , L. Pivonka [-] - F. Florián [-] , M. Pazderník [-] , P. Dohnal [-] - L. Karkula [-] , R. Pokorný [-] , D. Kupka [-]

Hráči zápasu: M. Šabatka - L. Karkula .
Místo: Antonínův Důl. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.