7:4
(4:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda ve Velkém Beranově


Branky


0

Velký Beranov si nechce zkazit úspěšnou sezonu a svého soupeře ze spodnější části tabulky nepodcenil. Divákům se musela přestřelka líbit. Pouze nás mrzí, že tak úspěšný tým je zatím skoupý na informace, které by jistě přispěli k propagaci jejich klubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Velkém Beranově se hrál typický fotbal, kde už ani tak nejde o výsledek jako o krásu fotbalu. Diváci se museli bavit hezkým útočným fotbalem. Domácí byli produktivnější a několik vyložených šancí trestuhodně zahodili. V prvém poločase to byla bitva kdo s koho, po přestávce však Družstevník hosty sestřelil. U domácích nejvíce zářil Ganzwohl, nejlepší hráč hostů byl Slavík.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - F. Molva [-] , M. Hecht [-] , F. Smejkal [-] - R. Ganzwohl [-] , M. Nezhyba [-] , T. Matějíček [-] , K. Eliáš [-] , M. Křenek [-] - J. Hladílek [-] , J. Pokorný [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - .. Čermák [-] , M. Hanáček [-] , P. Vorálek [-] , L. Zdarsa [-] - M. Šabatka [-] , J. Göth [-] , L. Slavík [-] , Z. Duba [-] - L. Mazač [-] , J. Poul [-]

Hráči zápasu: R. Ganzwohl - L. Slavík .
Místo: Velký Beranov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.