Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov bere tři body


Branky


14

Týmy ze středu tabulky spolu svedly boj v rámci 17. kola a úspěšněji z toho vyšel Nový Rychnov, který doma nepřipustil zaváhání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na rozdíl od hostů své šance proměnili

Tento zápas nabídl střet dvou mužstev, které mají leccos společné - pro oba týmy to byl třetí jarní mistrovský zápas, oba týmy z předchozích dvou utkání dokázaly vydolovat tři body a oba shodně za výhru proti třetím Habrům. O něco hůře na tom byl - co se postavení v tabulce týče - Nový Rychnov, který ale doma body nerozdává jen tak pro nic za nic. Nicméně hosté z Rozsochatce vlétli na soupeře ve velkém stylu a vypracovali si několik příležitostí, které ale k jejich smůle nedokázali proměnit, protože domácí brankář Martin Faltýnek starší si dobře postavil tyče - dvě šance hostů totiž skončily na břevně. Poté domácí hru vyrovnali a šanci, na rozdíl od soupeře, proměnili. Po půlhodině hry se prosadil po přihrávce od Březiny David Brtnický a poslal domácí do vedení - 1:0. Dvě minuty před koncem prvního dějství byl ve vápně faulován agilní Březina a Martin Faltýnek mladší zvýšil náskok domácích na dvě branky - 2:0.

Rychnov už si vítězství pohlídal

Do druhého dějství opět vstoupili aktivněji hráči hostujícího Rozsochatce a svou převahu vyjádřili v 60. minutě, kdy se prosadil hostující Martin Venc - 2:1. Jenže vzápětí přidal domácí Martin Faltýnek mladší svůj druhý gól po střele z hranice šestnáctky - 3:1. Vítězství domácích mohl pojistit střídající Mugrauer, jenže ani jeden ze svých dvou samostatných úniků neproměnil. A když na konci zápasu dostal druhou žlutou kartu hostující Fiala za nemístné poznámky směrem k rozhodčímu, bylo jasné, že tři body zůstanou v Novém Rychnově.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Josef Chlebeček, zpravodaj: Zpočátku byli hosté lepší, ale naštěstí svou převahu nedokázali přetavit v branku, nastřelili pouze dvakrát břevno. Pak jsme šli do dvoubrankového vedení, ale hosté začali i druhou půli aktivněji a dokázali snížit.




Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - J. Kratochvíl [-] , J. Červenka [-] , D. Brtnický [-] , O. Kratochvíl [-] , K. Nevěčný [-] (67. M. Klouda [-] ) , D. Karpíšek [-] , M. Faltýnek ml. [-] , J. Brož [-] (75. M. Mugrauer [-] ) , D. Šustr [-] , V. Březina [-]

TJ Sokol Rozsochatec
K. Peňáz [-] - M. Venc [-] , D. Pelikán [-] , J. Bílek [-] , L. Plodík [-] , D. Fiala [-] , P. Fousek [-] (80. L. Chlubný [-] ) , D. Meloun [-] , V. Brož [-] , R. Venc [-] , P. Dundáček [-] (75. M. Šimek [-] )

ŽK: 53. M. Faltýnek ml. , 78. D. Brtnický - 32. D. Fiala , 56. M. Venc . ČK: 89. D. Fiala .
Hráči zápasu: D. Brtnický , M. Faltýnek ml. - M. Venc .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Burza Milan - KŮRKA Jaroslav, POLANECKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Pleva
Tip experta: výhra domácích

V Novém Rychnově jsme hráli, mají dobrý tým a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů